Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ποιος κυβερνά τελικά τις ΗΠΑ; Κατά των αυστηρών μέτρων ο Ντόναλντ Τραμπ

Ποιος κυβερνά τελικά τις ΗΠΑ; Κατά των αυστηρών μέτρων ο Ντόναλντ Τραμπ
Ποιος κυβερνά τελικά τις ΗΠΑ; Και ποιος κυβερνά και ολόκληρο τον κόσμο, αφού ως γνωστόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σήμερα η μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη... Αυτό το ερώτημα τίθεται ευθέως την στιγμή που βλέπουμε σε μία κρίσιμη περίσταση ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ να υποχωρεί απέναντι στην πίεση άγνωστων (;) δυνάμεων, οι οποίες του επιβάλλουν και την θέλησή τους!
Σοβαρές αντιρρήσεις εξέφρασε δημόσια ο πρόεδρος Τραμπ για τα μέτρα τα οποία έχουν επιβληθεί στην χώρα, στην οποία είναι πρόεδρος και έγραψε χαρακτηριστικά στο τουίτερ το μήνυμα: “Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φάρμακο να είναι χειρότερο από το ίδιο το πρόβλημα”.
Εξέφρασε επίσης δημόσια τις σοβαρές του ανησυχίες για τις επιπτώσεις οι οποίες θα υπάρχουν στην οικονομία και αξίζει να τονιστεί ότι στην αρχή ακόμη της κρίσεως με τον κορωνοϊό, ο πρόεδρος Τραμπ, είχε μιλήσει για fake news, ενώ ο γνωστός εθνικιστής πολιτικός αναλυτής Ντέιβιντ Ντιουκ, είχε γράψει ότι τα σιωνιστικά ΜΜΕ δημιουργούν τον πανικό για να κτυπήσουν τον πρόεδρο Τραμπ πλήττοντας την αμερικανική οικονομία και οδηγώντας τον σε εκλογική αποτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Θέση κατά των μέτρων πήρε και ο γνωστός πολιτικός σχολιαστής Πάτρικ Μπιουκάναν, ο οποίος έγραψε ότι τα μέτρα είναι υπερβολικά και ωφελούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα… 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: