Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

13.500.000 € στα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) εν μέσω πανδημίας!

13.500.000 € στα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) εν μέσω πανδημίας!
Είναι παντελώς προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να διανείμει κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και στους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής, ύψους 13,5 εκατ. Ευρώ!
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και την υπογραφή του γενικού διευθυντή Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Οικονόμου  η υπ΄  αριθμ. 19724/2020 απόφαση άναψε το «πράσινο φως» για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση  και κρατική  χρηματοδότηση  για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς σε πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020.
Τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να διατεθούν την παρούσα στιγμή στις ανάγκες της δημόσιας υγείας όπου φτάσαμε στο σημείο η κυβέρνηση να εκλιπαρεί την συνδρομή… εθελοντών! Αντ’ αυτού, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ετοιμάζονται να τσεπώσουν μερικά ακόμα εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

Υπενθυμίζουμε ότι για την Χρυσή Αυγή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς με ήδη από το 2013 έχει ανασταλεί με αντισυνταγματικό τρόπο οποιαδήποτε κρατική επιχορήγηση προς το Εθνικιστικό Κίνημα.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: