Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Νέο πογκρόμ κατά Εθνικιστών στην Γερμανία με αφορμή εξάρθρωση “οργάνωσης” που... δεν υπάρχει!

Νέο πογκρόμ κατά Εθνικιστών στην Γερμανία με αφορμή εξάρθρωση “οργάνωσης” που... δεν υπάρχει!
Εφόδους σε δεκάδες κατοικίες Εθνικιστών πραγματοποιούν από χθες οι πραιτοριανοί της Μέρκελ, με πρόσχημα την «εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης» που όμως δεν είναι καν… οργάνωση!
Η ομάδα που τα ΜΜΕ έχουν ονομάσει ως «πολίτες του Ράιχ» έχει τεθεί εκτός νόμου όπως δεκάδες άλλες ομάδες Εθνικιστών στην δημοκρατία της Μέρκελ. Η διαφορά με την συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι δεν πρόκειται ούτε για «οργάνωση» ούτε καν για… ομάδα καθώς δεν υπάρχουν πυρήνες ή ηγετικά στελέχη. Δεν υπάρχει τίποτα!
Και όμως, η τυραννία της παγκοσμιοποίησης βρήκε την αφορμή που έψαχνε για να εισβάλλει στις οικίες μεγάλου αριθμού Εθνικιστών – απλά γιατί είναι δηλωμένοι εχθροί του συστήματος - και να οδηγήσει πολλούς από αυτούς στην δικαιοσύνη με αμφιβόλου ποιότητας κατηγορίες!
Όλα αυτά θυμίζουν τις εκατοντάδες επιδρομές αστυνομικών το 2013 στην Ελλάδα, που εκτελούσαν τις εντολές των Σαμαρά και Δένδια! Τότε που έμπαιναν στα σπίτια Συναγωνιστών και τρομοκρατούσαν ολόκληρες οικογένειες, λέγοντας ότι "τελειώσατε"! Μόνο που στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα, καθώς μιλάμε για ένα εκλεγμένο από τον λαό κόμμα που κατέγραφε μεγάλα ποσοστά.

Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις. Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο μοναδικός αντίπαλος της παγκόσμιας τυραννίας είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: