Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Εάν ακούσετε από περιπολικό μεγάφωνο να δίνει οδηγίες στα αραβικά, μην τρομάξετε! (Ακούστε το “πολυπολιτισμικό” ηχητικό)

Εάν ακούσετε από περιπολικό μεγάφωνο να δίνει οδηγίες στα αραβικά, μην τρομάξετε! (Ακούστε το “πολυπολιτισμικό” ηχητικό)
Οδηγίες σε αραβικές - και όχι μόνο - γλώσσες (πακιστανικά, αφγανικά... σουαχίλι κλπ!) για τον κορονοϊό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Να μη φανεί παράξενο στους πολίτες εάν ακούσουν μεγάφωνα έξω από τα σπίτια τους, γιατί στον δρόμο δεν κυκλοφορούν, να δίνουν οδηγίες σε άγνωστη σε αυτούς γλώσσα. Όπως ανακοινώθηκε περιπολίες με μεγάφωνα κατά τις οποίες οι αστυνομικοί θα ενημερώνουν τους πολίτες ότι οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων απαγορεύονται θα ξεκινήσει άμεσα η αστυνομία.
Με το σχετικό ηχητικό μήνυμα, η ΕΛ.ΑΣ. θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση να συμμορφώνονται με τη σύσταση. Το σχετικό μήνυμα θα είναι είναι ηχογραφημένο σε Ελληνικά, Αγγλικά και Αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από τους λαθρομετανάστες, που ζουν όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Για τον λόγο αυτό μάλιστα στελέχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ σε επαφή με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου για να ηχογραφήσουν το μήνυμα στα Αραβικά.
Εάν έλεγε κανείς πριν είκοσι και πλέον χρόνια όταν μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μιλούσε για το πρόβλημα λαθρομετανάστες, ότι θα φτάσουμε στο σημείο να δίνουν οι αστυνομικές αρχές οδηγίες στα αραβικά, δεν θα τον πίστευε κανείς…

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: