Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα μιλά για καραντίνα «τούρκων» στον Εχίνο Ξάνθης!


Συνεχίζουν τη πάγια επεκτατική τους τακτική οι γείτονες σε όλα τα μέτωπα.

Στο δημοσίευμα που ακολουθεί οι Τούρκοι μιλούν για καραντίνα «Τούρκων» που κατοικούν στον Εχίνο της Ξάνθης, επαναφέροντας την αμφισβήτηση τους σχετικά με τη συνθήκη της Λωζάνης,  στην οποία  η μοναδική μειονότητα που αναγνωρίζεται είναι η Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης και όχι Τουρκική. Ακόμα και σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, όπως αυτό της Πανδημίας δεν χάνουν ευκαιρία να μας δείξουν τα δόντια τους. Ακολουθεί το δημοσίευμα:

Από:  yeniakit.com.tr

Η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι έχει τοποθετήσει σε καραντίνα το χωριό Şahin, όπου ζουν οι Τούρκοι, εξαιτίας μιας επιδημίας κοροναϊού.

Το χωριό Şahin, όπου ζουν Τούρκοι στην Ξάνθη της Ελλάδας, τέθηκε υπό καραντίνα λόγω της αύξησης των περιπτώσεων κορωνοϊού.

Ο Έλληνας Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτικής Άμυνας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι εξαρτάται από το ποια είναι η κατάσταση για να κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το χωριό.


Αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε και ένας άνθρωπος πέθανε λόγω της επιστροφής στα σπίτια από την Ευρώπη στο χωριό Şahin.
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: