Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μία δήλωση του Καντάφι, για μία επιδημία που θα έλθει και το τραγικό τέλος του

Μία δήλωση του Καντάφι, για μία επιδημία που θα έλθει και το τραγικό τέλος του
Ο Συνταγματάρχης Καντάφι, σίγουρα ήταν μία προσωπικότητα για την οποία θα μπορούσαν να λεχθούν πολλά εναντίον του. Σε καμία περίπτωση όμως κανείς δεν μπορεί να του αρνηθεί ότι απελευθέρωσε την Πατρίδα του από την ξενοκρατία και ήταν ένας ορκισμένος εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας. Μέχρι και την κατοικία του με ειδική αποστολή είχαν βομβαρδίσει για να τον εξοντώσουν. 
Σε διεθνή διάσκεψη των Αφρικανικών κρατών, ο Καντάφι είχε δηλώσει: "Θα δημιουργήσουν τον ίδιο τον ιό και θα πουλήσουν τα αντίδοτα μετά, υποκρινόμενοι ότι χρειάζονται τον χρόνο τους για να βρουν την λύση, ενώ θα την έχουν ήδη”.
Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν ξεχνούν και έτσι κάποια χρόνια μετά με την επιχείρηση “αραβική άνοιξη”, που κατευθύνθηκε μέσα από το made in USA διαδίκτυο, ο Καντάφι εκτελέστηκε με φρικτό τρόπο.  Ήταν το 2011 όταν έκανε τον γύρο του κόσμου ένα τρομακτικό βίντεο (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!) και φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος είχε συλληφθεί ζωντανός και δολοφονήθηκε με απάνθρωπο και σκληρό τρόπο.

Πως αλήθεια διέρρευσε και γιατί το βίντεο; Διέρρευσε με τον ίδιο τρόπο που “διέρρευσε” και ο απαγχονισμός του Σαντάμ Χουσεΐν και ήταν ένα μήνυμα, μια επιχείρηση σοκ και δέος, από την παγκόσμια εξουσία για το ποια είναι η τύχη αυτών που αντιστέκονται… 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: