Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Δημοσκόπηση Alco: Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στην βουλή!

Δημοσκόπηση Alco: Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στην βουλή!
Θέμα χρόνου ήταν να εμφανιστεί μια δημοσκόπηση που θα κατέγραφε την δυναμική άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία αποτελεί και το μοναδικό πρόβλημα του Συστήματος, ακόμα και εκτός βουλής! Το «εκτός βουλής» όπως όλα δείχνουν όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα καθώς σύμφωνα με την Alco, η Χρυσή Αυγή σημειώνει μεγαλύτερα ποσοστά από εκείνα του Ιουλίου και στο διάστημα 2 έως 7 Μαρτίου, καταγράφει ποσοστό εισόδου στην βουλή με 3%.
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το ποσοστό αυτό καταγράφεται εν μέσω μιας επικοινωνιακής καταιγίδας υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μετά το Βατερλό σε Χίο και Λέσβο, προσπαθεί ασθμαίνοντας να ακολουθήσει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής με κλειστά σύνορα και αξιοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Στην ίδια δημοσκόπηση υπάρχει άνετη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κόμμα του τηλεσωτήρα Βελόπουλου «δεν τραβάει» περισσότερο και την κατάλληλη στιγμή θα απορροφηθεί από την Νέα Δημοκρατία, την οποία στηρίζει φανερά εντός βουλής.
Στην δημοσκόπηση ξεχωρίζει επίσης το συντριπτικό 60% «ΟΧΙ» στο ερώτημα εάν θα δεχόσασταν δημιουργία «κλειστού κέντρου φιλοξενίας» στην περιοχή σας. 6 στους 10 Έλληνες λοιπόν, δεν θέλουν ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΟΜΗ για να φιλοξενεί αλλοδαπούς και αυτό παρά την «αντιρατσιστική» κατήχηση ολόκληρων δεκαετιών!

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: