Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Στηρίζουμε τον Ιταλικό Λαό και τους Συναγωνιστές μας!

Στηρίζουμε τον Ιταλικό Λαό και τους Συναγωνιστές μας!
Το τελευταίο διάστημα διανύουμε παγκοσμίως μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι συνθήκες στις οποίες ζούμε έχουν πλήξει όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, ενώ τα αντίκτυπα που θα έχει η σημερινή συγκυρία ήδη διαφαίνονται ζοφερά και όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε σε μια μεγάλη οικονομική ύφεση.
Η Χώρα της Ευρώπης που έχει πληγεί περισσότερο αυτή την στιγμή από τους θανάτους και την πολιτική του τρόμου είναι η Ιταλία. Θέλουμε να εκφράσουμε την ηθική μας στήριξη στους Ιταλούς Συναγωνιστές καθώς και σε όλους τους Ευρωπαίους Αδελφούς μας και να τους μεταφέρουμε τις ευχές μας για όσο το δυνατόν ταχύτερη εξομάλυνση στην κρίση που έχει ξεσπάσει για την Ευρωπαϊκή Πατρίδα και ολόκληρο τον Κόσμο.

Στεκόμαστε στο πλάι τους όπως συμβαίνει αμφότερα εδώ και πολλά χρόνια και τους καλούμε να δείξουν δύναμη και ψυχραιμία, ενώ μαζί με τους θερμούς χαιρετισμούς μας δίνουμε το μήνυμα πως και πάλι απαλλαγμένοι από κάθε λογής «ιούς» θα σταθούμε ξανά ο ένας στο πλευρό του άλλου και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον Αγώνα για την Ευρώπη των Εθνών.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: