Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Siemens - Οικογενειοκρατία - Νέα Δημοκρατία

Siemens - Οικογενειοκρατία - Νέα Δημοκρατία
Επιστροφή στις ρίζες του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου
Έληξε η εσωκομματική διαδικασία στην Νέα Δημοκρατία και ύστερα από πολλές παλινωδίες, τραγελαφικά περιστατικά και άφθονη καμαρίλα φαίνεται ότι πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ακόμη ένας Μητσοτάκης.
Ύστερα από το αμαρτωλό 89’ και την δυναμική είσοδο της Siemens στα ελληνικά πράγματα με την υπογραφή της οικουμενικής κυβέρνησης Μητσοτάκη – Φλωράκη - Παπανδρέου, στο τιμόνι της ψευτοδεξιάς παράταξης τοποθετείται άλλος ένας εκπρόσωπος του νεοφιλελευθερισμού και των γερμανικών συμφερόντων.

Η νεοφιλελεύθερη οπτική της ΝΔ επικράτησε γεγονός που δείχνει ότι η ψοφοδεξιά μετράει μέρες. Παντελώς αποκομμένη από την πάλαι ποτέ λαϊκή της βάση η ΝΔ θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως (ασχέτως αν υποκριτικά καταψηφίζει) τα μνημονιακά μέτρα του Σύριζα και όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα, μην ξεχνάμε ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ είχε υπερψηφίσει το «σύμφωνο συμβίωσης».

Όχι, βεβαίως, ότι αν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών ήταν διαφορετικό, θα ήταν διαφορετική και η μοίρα της ΝΔ. Η ΝΔ μετράει μέρες, γεγονός που έγινε ξεκάθαρο από τον μέσο όρο ηλικίας της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας, αλλά και από το γεγονός ότι η αποχή στον δεύτερο γύρο ξεπέρασε το 30%.

Εμείς, αφιερώνουμε στους νεοδημοκράτες, τον παρακάτω στίχο ενός άσματος του Στέλιου Καζαντζίδη, που «κολλάει» με την παράταξή τους και τις ελπίδες που θρέφουν για αναγέννησή της:
«Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.»

Πάντως τώρα τα... κομματόσκυλα θα φροντίσουν να διαφυλαχτεί η... ενότητα της παράταξης!

To Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: 
"Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ δείχνει καθαρά το αποτρόπαιο, αντιλαϊκό και νεοφιλελεύθερο πρόσωπο του κόμματος αυτού, το οποίο δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πατριωτική παράταξη. Η ΝΔ πιστή στην πολιτική του μνημονίου εξέλεξε ως πρόεδρό της τον μνημονιακότερο των υπουργών της, ο οποίος κόμπαζε για τις απολύσεις που πραγματοποιούσε."

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: