Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο Χρήστος Παππάς ξεμπροστιάζει τον “δημοκράτη” Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς στους υπουργούς της κυβέρνησης που συστηματικά αποφεύγουν να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής, όπως οι Ξάνθος, Μουζάλας και Πολάκης.
Ο υπουργός Υγείας Πολάκης για τρίτη φορά αρνήθηκε να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για την προκλητική πριμοδότηση μουσουλμάνων της Θράκης έναντι των χριστιανών σε προκηρύξεις του αρμόδιου υπουργείου.
Ο κ. Πολάκης με την αντισυνταγματική στάση του μετετράπη από παλιός κομμουνιστής σε νεοφιλελεύθερο αριστερομνημονιακό και σίγουρα δεν τιμά την ιδεολογία ούτε την καταγωγή του.
Ακολουθεί η σχετική επίκαιρη ερώτηση:
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την πριμοδότηση μουσουλμάνων της Θράκης σε προκηρύξεις πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού του υπουργείου Υγείας»
Σύμφωνα με τις προκηρύξεις πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού του υπουργείου Υγείας (ΑΣΕΠ υπ’ αριθμ. 4Κ και 5Κ/2015), πριμοδοτούνται ουσιαστικά Έλληνες υπήκοοι που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Συγκεκριμένα πέραν των άλλων ειδικών κατηγοριών αναφέρονται και «Έλληνες υπήκοοι που προέρχονται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης», οι οποίοι κατατάσσονται σε πίνακα ειδικών θέσεων, και μάλιστα σε ποσοστό 5% επί του συνόλου των προκηρυσσόμενων θέσεων.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Με ποιο σκεπτικό οι Έλληνες υπήκοοι που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης κατατάσσονται σε ξεχωριστή ειδική κατηγορία πρόσληψης και μάλιστα σε ποσοστό 5%, πριμοδοτούμενοι ουσιαστικά έναντι των υπολοίπων Ελλήνων υπηκόων ελληνορθόδοξου θρησκεύματος;
Με ποιον τρόπο και με ποιες ενέργειες η πολιτεία να προβεί στο άμεσο μέλλον στην άρση αυτής της κατάφωρης διάκρισης εις βάρος Ελλήνων υπηκόων ελληνορθόδοξου θρησκεύματος;
Αθήνα, 04/12/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: