Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Άνανδρη δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων κατά 16χρονου νεαρού στο κέντρο του Πειραιά - Καμία σύλληψη

Άνανδρη δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων κατά 16χρονου νεαρού στο κέντρο του Πειραιά - Καμία σύλληψη
Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ένας νεαρός Εθνικιστής που ξυλοκοπήθηκε άνανδρα από ομάδα κουκουλοφόρων στο κέντρο του Πειραιά.
Η οργανωμένη δολοφονική επίθεση έγινε την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων στις 22.30 το βράδυ σε πολυσύχναστο χώρο και 40μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οι παρακρατικοί αφού εκτέλεσαν το σχέδιο τους, αποχώρησαν σαν κύριοι και παρά τις μηνύσεις που έγιναν από την οικογένεια του νεαρού, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ούτε μια προσαγωγή, πόσο μάλλον για σύλληψη.
Ο νεαρός Εθνικιστής μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά είναι σταθερή.
Παρά την σοβαρότητα της επίθεσης τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για το περιστατικό, ενώ οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές αντί να κινηθούν αυτεπάγγελτα περίμεναν την έγκληση της οικογένειας, με αποτέλεσμα να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους δράστες για να καλύψουν τα ίχνη τους.
Στην ουσία πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια συγκάλυψης των εγκληματικών και δολοφονικών πράξεων του κόκκινου παρακράτους. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: