Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ


Παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών και με πολύ έντονο παλμό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων.

Την παρουσίαση των ομιλητών ανέλαβε ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στις σοβιετικού τύπου απαγορεύσεις του αντεθνικού καθεστώτος, οι οποίες δεν μπορούν να σταματήσουν τους Εθνικιστές.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευάγγελος Καρακώστας, παρέθεσε το χρονικό της προδοσίας από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, το οποίο έχει χτίσει την ύπαρξή του πάνω στο Αίμα και τις προδομένες Θυσίες των Ελλήνων, είτε αυτές έγιναν στα Ίμια, είτε έγιναν στην Κύπρο.

Στη συνέχεια εκ μέρους των Ελλήνων Στρατιωτικών, ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, παρέθεσε μία ιδεολογική ομιλία περί του ηρωισμού καταλήγοντας σε μία απαρίθμηση της αιμάτινης πορείας του σύγχρονου ελληνικού ηρωισμού, από τον Αριστοτέλη Γκούμα, τον Σολωμό Σολωμού, τον Τάσο Ισαάκ, μέχρι τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

Εκ μέρους των Κυπρίων αδερφών μας, κατόπιν, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μίλησε για την μνήμη των Ηρώων, αναφέροντας ότι το Ε.ΛΑ.Μ δίνει Αγώνα στην Κύπρο για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού την ώρα που οι πολιτικάντηδες δίνουν γη και ύδωρ στους τούρκους.

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής, αναφέρθηκε στην ικανοποίηση από το κομμουνιστικό καθεστώς των αιτημάτων των κουκουλοφόρων της αριστεράς, που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση για να εμποδίσουν την εθνική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιά, Ιωάννης Λαγός, αναφέρθηκε στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι αποτελούν τον φόβο ενός ολόκληρου αντεθνικού καθεστώτος.

Ακολούθως, ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έκανε λόγο για το νόημα της συγκεντρώσεως ως έναν όρκο Αγώνα ενώπιον των Ηρώων του Έθνους. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους εθνικιστές!

Στην συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος ρίγησε, αφού στο βήμα ανέβηκε ένας ζωντανός Ήρωας, ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος με τις σφαίρες μέσα στο κορμί του ακόμα αναφωνούσε «Ζήτω Η Χρυσή Αυγή», δίνοντας με το παράδειγμά του κουράγιο σε όλους τους αντιστεκόμενους Έλληνες.

Ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είμαστε οι συνεχιστές των Ηρώων. Όσο έχουμε πίστη στη Νίκη και φυλάμε τις δικές μας Θερμοπύλες, κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε, μετά από δύο χρόνια, επιβεβλημένης από το καθεστώς των μνημονίων, απουσίας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Ο Αρχηγός πραγματοποίησε ένα χρονικό των συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, ξεκινώντας από τη νύχτα της προδοσίας το 1996 και φτάνοντας μέχρι το 2013, οπότε και η παλλαϊκή συμμετοχή των Ελλήνων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής υπήρξε ουσιαστικά το σήμα προς τους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν την σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Ένα αντεθνικό καθεστώς που παλιότερα απαρτιζόταν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά τώρα έχει βρεί αντάξιους συνεχιστές στον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις αυτών που κρατάνε τη Σημαία για χάρη αυτών που καίνε τη Σημαία. Όμως, η κόκκινη χούντα του μνημονίου δεν θα περάσει. Η Χρυσή Αυγή θα φροντίσει για αυτό!

Ο Αρχηγός αναφέρθηκε και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ακριβώς πριν την σοβιετική απαγόρευση. Οι συριζαίοι βουλευτές πλέον ζούνε με τις συνέπειες της μνημονιακής τους πρακτικής και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Έτσι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις περιφέρειές τους, ευρισκόμενοι μόνιμα αντιμέτωποι με την οργή των Ελλήνων, που τους αποδοκιμάζουν.

Σε αυτό το πολιτικό σκηνικό, η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον Αγώνα δίπλα στους Έλληνες πολίτες, υπέρ της Εθνικής Μνήμης και ό,τι άλλο απαιτείται όσες απαγορεύσεις και αν επιχειρήσει το καθεστώς. Γιατί μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τους διαχρονικούς αντεθνιστές, είτε αυτοί βρίσκονται πλέον στον Σύριζα, είτε στη Νέα Δημοκρατία.

Η εκδήλωση έκλεισε με το καθιερωμένο Προσκλητήριο Νεκρών, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: