Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Αγρότες “στρίμωξαν” βουλευτές του Σύριζα στο αεροδρόμιο Καστοριάς! Άγριο κράξιμο: “Προδότες να σηκωθείτε να φύγετε” BINTEO

Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από αγρότες στην Καστοριά έγιναν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής Καστοριάς και ο Μίμης Δημητριάδης, βουλευτής Κοζάνης. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής της ΝΔ στον νομό Μαρία Αντωνίου.
Οι αγρότες τους υποδέχθηκαν «θερμά» στο αεροδρόμιο της Καστοριάς και απαίτησαν από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό και άλλα φορολογικά μέτρα ενώ ακούστηκαν συνθήματα όπως το «προδότες να σηκωθείτε να φύγετε».
Όπως φαίνεται και από το βίντεο οι αγρότες και οι εκπρόσωποί τους δεν έκρυψαν την οργή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά και στους δύο βουλευτές «Λέτε ψέματα και μας δουλεύετε». Ενώ λίγο αργότερα όταν κατάφεραν να βγουν στα σκαλιά της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου, και προσπαθώντας μέσω μιας ντουντούκας να τους πείσουν για τις προθέσεις της κυβέρνησης για διάλογο οι αγρότες τους αποδοκίμασαν έντονα.
Μάλιστα όταν η κ. Τελιγιορίδου προσπάθησε για άλλη μια φορά να τα ρίξει στους δανειστές, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν εκβιασμό από έξω τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να μην τον δεχθεί, το εξαγριωμένο πλήθος την κάλεσε να μην υπακούσει και να παραιτηθεί για να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: