Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ»...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ «ΦΕΦΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ...!!



Η υπαγόμενη στην Diyanet γραμμή φετφάδων απαντώντας στην ερώτηση εάν ¨είναι αμαρτία να ποθήσει ένας πατέρας την ίδια του την κόρη¨ απάντησε λέγοντας πως αυτό ¨δεν συνιστά αμαρτία¨.

Η γραμμή φετφάδων που υπάγεται στην Diyanet, σε ερώτηση ανώμαλου στην ιστοσελίδα. απάντησε εξίσου ανώμαλα.

Σύμφωνα με το κείμενο του Ερκ Ατζαρέρ από την εφ. Μπουγκιούν, το Ανώτατο Συμβούλιο Θρησκευτικής Ενημέρωσης στην διαδικτυακή του πλατφόρμα όπου ενημερώνει και απαντά για θέματα επικαιρότητας σχετικά με την λατρεία, την ηθική και την κοινωνική ζωή, σε ερώτηση που του έγινε, απάντησε με τρόπο π[ου προκαλεί έκπληξη.

Η ερώτηση που έγινε στην ιστοσελίδα αυτή δείχνει τις διαστάσεις του εκφυλισμού στην Τουρκία. Σε κείμενο που στάλθηκε στην ιστοσελίδα αναφερόταν ¨Εάν ένας πατέρας ποθήσει την κόρη του, αυτό ακυρώνει τον γάμο με την γυναίκα του; ¨. Η μονάδα λοιπόν για φετφάδες της Diyanet, αντί να αφήσει αναπάντητο το ερώτημα ή να υποβάλει μήνυση, έκρινε σκόπιμο να απαντήσει θρησκευτικά σε αυτό το ερώτημα.

Απάντησαν πως με βάση τις διάφορες πηγές στο Ισλάμ, δίνονται και διαφορετικές απαντήσεις και ότι ¨Αν ο πατέρας φιλήσει ή αγκαλιάσει με πόθο την κόρη του, αυτό δεν έχει κάποια επίδραση στον γάμο¨ και ότι ¨Εάν ο πατέρας κρατήσει την κόρη του που φορά χοντρά ρούχα ή βλέποντας το σώμα της αισθανθεί πόθο, τότε αυτό δεν συνιστά αμαρτία. Επίσης πρέπει το κορίτσι να είναι πάνω από 9 ετών¨. ………………….

………………….

http://haber.sol.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: