Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

905 χιλιάδες παράνομα εισερχόμενοι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας το 2015!

Στοιχεία - σοκ από το λιμενικό: 905 χιλιάδες παράνομα εισερχόμενοι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας το 2015!
Όλα τα στοιχεία τα οποία έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν ότι η Χώρα μας «βούλιαξε» το 2015 από την συνεχή ροή λαθρομεταναστών.
Μόνο διά θαλάσσης το μήνα Δεκέμβριο οι άνδρες του Λιμενικού διέσωσαν και συνέλαβαν 108.742 άτομα σε 432 περιστατικά. Δηλαδή, κατά μέσο όρο οι άνδρες του Λιμενικού στο Αιγαίο συνέδραμαν καθημερινά σε 14 περιστατικά!
Ανεπίσημα τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι τελικές αφίξεις θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο στη χώρα, μιας και τουλάχιστον 905.000 παράνομοι μετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα μέσα στο 2015 διά θαλάσσης χωρίς να συνυπολογιστούν σε αυτό το νούμερο τα τελικά επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., η οποία είναι υπεύθυνη και για την καταγραφή  των αλλοδαπών που φτάνουν στην Ελλάδα.
Με απλά λόγια, (πολύ) παραπάνω από 1.000.000 παράνομα εισερχόμενοι στην Χώρα μας ήρθαν το 2015, νούμερο το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο. Αν συνυπολογίσουμε όλους όσοι ήρθαν λαθραία τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και την ασταμάτητη ροή της παράνομης εισόδου και το 2016, καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζεται από τους ξένους και την εγχώρια κυβέρνηση ως μια αποθήκη ψυχών, δίχως να σκέπτονται τις συνέπειες αυτής της συσσώρευσης εδώ.
Την ίδια στιγμή η κοινωνική ατζέντα της ΝΔ του Μητσοτάκη, έχει ταυτόσημες θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό, καθώς η περισσότερη φιλελευθεροποίηση της πολιτικής του κόμματος την κάνει δεκτική στην εθνικά επικίνδυνη λογική των ανοιχτών συνόρων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: