Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Νικόλαος Κούζηλος: Ευνοείτε τους αντιρρησίες συνείδησης και καταργείτε την ισονομία - ΒΙΝΤΕΟ



Με αφορμή το ανθελληνικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις των Ελλήνων πολιτών, ο Συναγωνιστής βουλευτής Α’ Πειραιώς Νικόλαος Κούζηλος υπενθύμισε μία από τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος, κατά την οποία κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας.
Ουσιαστικά, ο Συναγωνιστής τονίζει το αυτονόητο, ότι η δυνατότητα ενός «αντιρρησία συνείδησης» να απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αποτελεί μια καταφανή προσβολή απέναντι στην αρχή της ισονομίας.
Ακόμα, το προωθούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ «Γραφείο Στήριξης Οπλιτών» στην πραγματικότητα θα εξυπηρετεί τα στενά ψηφοθηρικά συμφέροντα της κυβέρνησης, καθώς από την στιγμή που οι σοβαρές αποφάσεις σε αυτόν τομέα λαμβάνονται από πολιτικούς φορείς, η μεροληπτική συμπεριφορά και τα «βύσματα» θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις προτάσεις των ΑΝΕΛ, για τα στρατιωτικά λύκεια και την στράτευση των γυναικών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: