Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: ΜΚΟ - ανθελληνικές μπίζνες καλά οργανωμένες! ΒΙΝΤΕΟ



Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έθεσε το ζήτημα του ρόλου των ξένων ΜΚΟ στο Αιγαίο Πέλαγος.
Ξεκίνησε την ομιλία του με έναν μικρό σχολιασμό για την πώληση του ΟΛΠ έναντι πινακίου φακής λέγοντας «Ξεπουλήσατε ένα φιλέτο στην τιμή των χρεών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», με αφορμή το γεγονός ότι ο Δρίτσας ήταν ο αρμόδιος υπουργός. Επισήμανε το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο η Ελλάδα βιώνει μια πρωτοφανή εισβολή λαθρομεταναστών και λίγων προσφύγων, υπό την πλήρη καθοδήγηση και χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, ειδικά αυτών που συνέβαλαν στην διάλυση των πατρίδων τους. «Γιατί λέγονται μη κυβερνητικές οργανώσεις, όταν χρηματοδοτούνται από το κράτος και την κυβέρνηση;».
Ανέφερε ότι από το σύνολο των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας μέχρι στιγμής, η ONENATION συνδέεται άμεσα με ακραίες ισλαμικές ομάδες, Βρετανός μουσουλμάνος υπήκοος έστησε τζαμί και ζητούσε χρήματα, μέλη άλλων οργανώσεων οπλοφορούσαν παρανόμως, άλλα συνελήφθησαν με μηχανισμούς υποκλοπών, ενώ άλλοι συνελήφθησαν να κλέβουν σωσίβια και λέμβους.
Είναι παραδεκτό από όλους ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι ΜΚΟ έρχονται στην Ελλάδα, μόνο για να φωτογραφηθούν, ώστε να δείξουν έργο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται μόνο για το οικονομικό όφελος, αλλά δεν δείχνουν πραγματικό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον.
Η ΜΚΟ MOAS διαθέτει ακριβό εξοπλισμό και υπερσύγχρονο σκάφος αγκυροβολημένο στο Αγαθονήσι, το οποίο καθοδηγεί τους "μετανάστες" να φτάσουν και να αποβιβαστούν στο νησί μέσα στη νύχτα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ καθώς και άλλες έχουν δημιουργήσει χάρτες που χωρίζουν το Αιγαίο στον 25ο παράλληλο, σύμφωνα με τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αποπεμφθούν από την χώρα μας όλες οι σχετικές οργανώσεις που υιοθετούν την πολιτική της Τουρκίας.
Ο υπουργός στην απάντησή του δεν σχολίασε την πώληση του ΟΛΠ, ενώ ξεκίνησε την ομιλία του με "αντιρατσιστικές" κορώνες. Αναφερόμενος σε εμάς για «μίσος προς την πατρίδα του άλλου», ο συναγωνιστής απάντησε πως οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ ήταν αυτές που κατέστρεψαν τις πατρίδες τους (Λιβύη, Συρία κλπ.) προκειμένου να φέρουν ισλαμιστές "μετανάστες" στην χώρα και να διαλύσουν και τις δικές μας πατρίδες. Αναφέρθηκε και στον ρόλο της FRONTEX, τον οποίο επικρότησε την στιγμή που μέχρι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση έλεγαν ότι δεν έχει ρόλο στην Ελλάδα. Επίσης, μίλησε για «έντεχνη δημιουργία κλίματος αναστάτωσης». Ο υπουργός δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει στα νησιά που έχουν πληγεί από το κύμα της λαθρομετανάστευσης με την τουριστική βιομηχανία να παρουσιάζει 50% μείωση στις προκρατήσεις.
Στην δήλωση του υπουργού ότι «ούτε ένας δεν πέρασε χωρίς ταυτοποίηση», ο βουλευτής απάντησε με δυο καίρια ερωτήματα: Πώς έχουν συλληφθεί Σύριοι "μετανάστες" με πλαστά ελληνικά διαβατήρια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης; Αφού γίνεται αποτελεσματική ταυτοποίηση, πώς δεν συνελήφθησαν οι δεκάδες των τζιχαντιστών που εμπλέκονται στις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκές χώρες;
Τέλος, ο βουλευτής τόνισε ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν στο λιμενικό σώμα, στον εμπορικό στόλο και σε όσους σώζουν ζωές χωρίς να επιζητούν τα χρήματα των ΜΚΟ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: