Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Το παραδέχτηκε ο Παπαμιμίκος: Διαμαντοπούλου και Αμυράς έρχονται στη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή ψευτοδεξιά

Το παραδέχτηκε ο Παπαμιμίκος: Διαμαντοπούλου και Αμυράς έρχονται στη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή ψευτοδεξιά
Αποκαλυπτική για την ακραία νεοφιλελεύθερη στροφή που πραγματοποιεί η ψευτοδεξιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της είναι η συνέντευξη του γραμματέα του κόμματος, Παπαμιμίκου.
Ο Αντρέας που είχε γίνει "κόκκινο πανί" για πολλούς μέσα στην Συγγρού και τώρα επιχειρεί να διατηρηθεί στην θέση του με την αρχηγία Κούλη, ακολουθεί κατά γράμμα την φιλοσοφία του νέου αρχηγού.
Σε ερώτηση για το αν θα φανταζόταν την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γ. Αμυρά ή Ι. Φωτήλα στην ΝΔ απαντά: "Η κ. Διαμαντοπούλου έχει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο μεταρρυθμιστικό παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του Ποταμιού που αναφέρατε, αξίζει προσωπικά να σταθώ στην περίπτωση του Γ. Αμυρά. Μάλιστα, οφείλω να σας αποκαλύψω πως είχα εισηγηθεί προκειμένου ο κ. Αμυράς να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεπώς, πίστευα και πιστεύω στις ανοιχτές πόρτες για τους ανθρώπους των μεταρρυθμίσεων, του μέτρου και της λογικής".
Το προσκλητήριο στους εκφραστές της ακραίας νεοφιλελεύθερης τάσης και τους θιασώτες του Μνημονίου είναι ξεκάθαρο από τον Παπαμιμίκο που έχει υιοθετήσει πλήρως την γραμμή του λατρεμένου της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, Μητσοτάκη.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: