Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Παραδοχή Μουζάλα: Οι ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορα και θα μας κάνουν γκέτο λαθρομεταναστών!

Παραδοχή Μουζάλα: Οι ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορα και θα μας κάνουν γκέτο λαθρομεταναστών!
Αντιμέτωπη με την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων» και της παροχής κρατικού χρήματος στις ΜΚΟ των «ημετέρων» έρχεται μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση.
Οι ευρωπαίοι βλέπουν την επικινδυνότητα αυτής της ιδεοληψίας και πλέον ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε σκληρά μέτρα ενάντια στην πατρίδα μας.
Συγκεκριμένα, ενώ ο θόρυβος για έξοδο της χώρας μας από την Συνθήκη Σένγκεν ολοένα και μεγαλώνει, ο Μουζάλας μίλησε στο MEGA και παραδέχτηκε ότι ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ορατός. Ιδού τι είπε:
«Δεν μπορώ να σας πω αν υπάρχει πιθανότητα επιβολής αποκλεισμού των συνόρων, αλλά η κυβέρνησή μας πρέπει να δρα σαν να υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό. Αυτό που εγγυώμαι είναι ότι παλεύουμε για να φύγει από το τραπέζι αυτή η συζήτηση.
Γίνεται ορατό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πίσω από το τραπέζι ακούγονται τέτοια πράγματα και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Προσπαθώ να πω ότι, φοβόμαστε ή δεν φοβόμαστε, πρέπει συσπειρωμένα να το αντιμετωπίσουμε και αυτό θα κάνουμε με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα παλέψουμε τέτοιες προτάσεις, που δεν είναι επίσημες προτάσεις, ώστε να φύγουν από το τραπέζι»
Σε αυτά τα πλαίσια, ο Μουζάλας μίλησε για τις συναντήσεις που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς. Όπως αναφέρθηκε σχετικά θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Βεβαίως, όπως διευκρίνισε ο Μουζάλας, το «κάλεσμα διαλόγου» αφορά μονάχα το «δημοκρατικό τόξο» και όχι την Χρυσή Αυγή. Πιστός στην πάγια αντιδημοκρατική του τακτική ο ανεκδιήγητος υπουργός εξακολουθεί, ακόμα και αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να αρνείται τον διάλογο με τη μοναδική πολιτική δύναμη που κατέχει την λύση του προβλήματος.
Αντ’ αυτού θα συναντηθεί με πολιτικάντηδες που είτε αδιαφορούν για το ζήτημα, είτε ασπάζονται τις εθνοκτόνες και αυτοκαταστροφικές θέσεις του Σύριζα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: