Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Έφυγε από την ζωή ο Άγγελος Σακκέτος, μια σημαντική πνευματική μορφή (video)

 

Έφυγε απο τη ζωη το Σάββατο που μας πέρασε ο σπουδαίος δημοσιογράφος και συγγραφέας Άγγελος Παν. Σακκέτος σε ηλικια 73 ετών. 

Η ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ ανέφερε: Μετά λύπης σας αναφέρω, ότι ο αγαπημένος μας φίλος, θείος και αδερφός Άγγελος Παν. Σακκέτος έφυγε απ’ τη ζωή το Σάββατο 22-07-2023. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε την Τρίτη 25-07-2023 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. 

Ο Άγγελος Παν. Σακκέτος γεννήθηκε το 1950 στο χωριό Βεσίνι Καλαβρύτων του νομού Αχαΐας. Σπούδασε δημοσιογραφία, δημοσιολογία, κοινωνικές επιστήμες κι εξακολουθεί να διερευνά τις πνευματικές του ανησυχίες στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρθρογράφος πολλών εφημερίδων και περιοδικών, παρουσιαστής πληθώρας τηλεοπτικών εκπομπών, με πολλές τιμητικές διακρίσεις και διπλώματα ή μετάλλια για την μέχρι τούδε προσφορά του σε θέματα ελληνισμού και ορθοδοξίας. Εκδότης – διευθυντής της εφημερίδας “Η φωνή της αλήθειας”. 

Δείτε παρακάτω ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον συγγραφέα, δημοσιογράφο και ιστορικό ερευνητή κ. Άγγελο Παν. Σακκέτο, με παρουσιάστρια την Μαριαλένα Ανδρέου, όπου καταγράφονται εικόνες, βιώματα και αναμνήσεις στο χωριό που γεννήθηκε ο δημοσιογράφος, το Βεσίνι Καλαβρύτων. Ένα ντοκιμαντέρ που ο συγγραφέας μοιράζεται με τους φίλους και όλους εκείνους που τον αγάπησαν αυτά τα χρόνια μέσα στο διαδίκτυο κι αλλού, αφού η αγάπη είναι δώρο του Θεού που πρέπει να μοιράζεσαι με όλους τους ανθρώπους, είτε σε αγαπούν είτε σε μισούν είτε αδιαφορούν για σένα!


πηγή: cognoscoteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: