Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Μήπως έγινε “σημιτικός” ο Μητσοτάκης;

 

Μήπως έγινε “σημιτικός” ο Μητσοτάκης;

Τέλειωσε η Μεταπολίτευση στις 25 Ιουνίου; 

Ο τίτλος κατ’ αρχάς περί “σημιτικού Μητσοτάκη”, δεν είναι δικός μας, αλλά του μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, γνωστού Αλιβιζάτου, συγγενούς υφυπουργού ή υπουργού του σύμφωνα με τους κομμουνιστές “φασιστικού” καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. 

Σύμφωνα με τον Ν. Αλιβιζάτο, οι διπλές εκλογές του 2023 απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κυρίαρχη παρ’ όλο το γεγονός ότι μπήκαν στην βουλή τέσσερα κομματίδια, που εμφανίζονται σαν “αντισυστημικά” και προσοχή τα εισαγωγικά στο αντισυστημικά δεν το βάζουμε εμείς, αλλά ο Αλιβιζάτος! Ο οποίος Αλιβιζάτος στην συνέχεια αναφερόμενος στην παρουσία πολλών ανθρώπων του Σημίτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, διατυπώνει το ερώτημα: έγινε λοιπόν σημιτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Η απάντηση είναι προφανής, πάντα οι διαχειριστές και λογιστές ίδιοι είναι είτε φιλελεύθεροι, είτε σοσιαλδημοκράτες…

Έχουμε όμως και συνέχεια στο αφιέρωμα από την γνωστή στις πολλές τις αναφορές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθηγήτρια της Παντείου Βασιλικής Γεωργιάδου, η οποία έχει γράψει και βιβλίο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και η οποία γράφει χαρακτηριστικά: “Από τις εκλογές του Μαΐου του 2012 μέχρι εκείνες του Σεπτεμβρίου του 2015 η μορφολογία της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας άλλαξε δραματικά και ο βίαιος εξτρεμισμός βρήκε θέση στα κοινοβουλευτικά έδρανα”.

Αυτό που εννοεί “βίαιο εξτρεμισμό” η κυρία καθηγήτρια ήταν η μοναδική αμφισβήτηση νόμιμα και με την ψήφο του Λαού από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα ψεύδη και την προπαγάνδα της Μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, που επέβαλε κατ’ ουσίαν μια κόκκινη χούντα στην Πατρίδα μας πολιτικά και Ιδεολογικά ακόμη και όταν και όποτε κυβερνάει η ψευτοδεξιά της Ν.Δ..

Μαύρη σελίδα λοιπόν για την μεταπολίτευση και την ψευτοδημοκρατία η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην βουλή.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: