Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ανώτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε κύκλωμα μαστροπείας

 

Ανώτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε κύκλωμα μαστροπείας 

“Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος” είναι ο κόσμος της “δημοκρατίας” πλουτοκρατίας και της διαφθοράς που ζούμε. Ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει κάνει όλη την Ελλάδα να βγει στους δρόμους περνά στα ψιλά των εφημερίδων και κανένας δεν λέει λέξη στα κανάλια, με τα οποία σιτίζονται με σανό οι ψηφοφόροι του προτεκτοράτου. 

Όπως έγραψε, λοιπόν,  η κυβερνητική εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ, Τα ροζ κυκλώματα και οι διασυνδέσεις με την Αστυνομία, Βασίλης Λαμπρόπουλος: “Οι διασυνδέσεις με στελέχη της αστυνομίας, το παρασκήνιο της εξάρθρωσης των 22 μαστροπών, τα συστήματα κάλυψης των σωματεμπόρων και η δικογραφία για τα βασανιστήρια των θυμάτων”:

«Είχαμε στη διάθεσή μας προ τριετίας σειρά ενημερωτικών εγγράφων από την ΕΥΠ και άλλες Αρχές για υψηλή κάλυψη από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ – με τη μεσολάβηση τριών ιδιωτών από την Αθήνα και την Κρήτη αλλά και αλβανών ποινικών – για τους περισσότερους από τους 300 οίκους ανοχής στην Αττική με τζίρο περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ! Και ανάμεσα σε αυτούς, για το κύκλωμα των 22 μαστροπών με 20 οίκους ανοχής που έγιναν στόχος της πρόσφατης σημαντικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.” 

Ακούσατε μήπως τίποτε για συλλήψεις αστυνομικών για το κύκλωμα μαστροπείας; Σιωπή… Και το χειρότερο την πληρώνουν οι περισσότεροι που είναι έντιμοι και ζουν πράγματι με ελάχιστα χρήματα. Αυτή είναι η Ελλάδα και αυτοί που την εξουσιάζουν δεν μπορούν να κτίσουν ένα κράτος δικαίου και εντιμότητος.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: