Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος “Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής”: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ – ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ

 

Η Χρυσή Αυγή και η “ακροδεξιά” της πλάκας

“Εμείς ανάψαμε την φλόγα σε εμάς γεννήθηκε η οργή

μια Νέα θέλουμε Ελλάδα που θα σκεπάσει όλη την Γη”

Επιμένω ότι το μόνο θετικό αυτών των εκλογών είναι ότι ένα 15% των Ελλήνων ψήφησαν ΕΘΝΙΚΑ, αλλά δυστυχώς το Σύστημα τους καθοδήγησε σε λάθος και ελεγχόμενες επιλογές! Όταν με τρόπους βρώμικους κατόρθωσαν το 2019 να αφήσουν εκτός Βουλής την Χρυσή Αυγή οι εφημερίδες έγραψαν “επιστροφή στην ομαλότητα”. Ακολούθησαν τα γνωστά με τις βρώμικες μεθοδεύσεις παρακράτους και ψευτοχρυσαυγιτών με κορυφαία βεβαίως την καταδίκη μας. Ήδη έχουμε μία νέα Βουλή, όπου πράγματι επέστρεψε στην “ομαλότητα”… Οι λεγόμενοι “ακροδεξιοί” άρχισαν να κλαίνε και να λένε ότι είναι καλά παιδιά και αυτοί δεν έχουν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους.

Οι εκλογές πέρασαν, για να δούμε πως θα αγωνιστούν όλοι αυτοί σε σύγκριση με την Χρυσή Αυγή, η οποία επί σαράντα χρόνια έδινε αγώνες ασυμβίβαστους για τον Εθνικισμό; Απαραίτητες λοιπόν κάποιες διευκρινίσεις.

Η Χρυσή Αυγή και τα κόμματα της λεγόμενης “ακροδεξιάς”

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έλαβε μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις την δεκαετία του 1990 και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές του 1990 και στις εθνικές εκλογές του 1996. Η στροφή προς την πολιτική δράση αποφασίστηκε στο Β’ Συνέδριο της Χρυσής Αυγής τον Απρίλιο του 1992 σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών. Σε ουδεμία των περιπτώσεων εξετάζοντας τα πολιτικά δεδομένα δεν πιστεύαμε ότι θα επιτύχουμε την είσοδο του κόμματος στην βουλή, γεγονός το οποίο συνέβη 16 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή μας σε εκλογές.

Την είσοδό μας στην βουλή αποφασίσαμε να την επιδιώξουμε στο 6ο Συνέδριό μας του 2007, το οποίο έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο “ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ” στην Πλάκα. Μετά ήλθαν οι Ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές του 2009 και η πρώτη νίκη μας στον Δήμο Αθηναίων τον Νοέμβριο του 2010. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, που δεν συμμετείχαμε σε εκλογές ήμασταν στο προσκήνιο με δράση εθνική στα μεγάλα προβλήματα του Ελληνισμού.

Συνεχής ενημέρωση για το πρόβλημα λαθρομετανάστες, για την τουρκική απειλή, για τα σκάνδαλα των πολιτικών, για το Μακεδονικό, Αγώνας Ιδεολογικός και εκατοντάδες πορείες και συγκεντρώσεις σε δρόμους και σε πλατείες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Για εμάς Εθνικός Αγώνας και πολιτική δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και τώρα μόνο και αποκλειστικά βουλευτές και ψηφοφόροι. Δυστυχώς η επί επτά έτη παρουσία μας στην βουλή κάποιους τους έκανε επαγγελματίες βουλευτές, κομματάρχες και ψηφοφόρους. Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με εχθρικά απέναντί μας όλα τα ΜΜΕ, όλο το Σύστημα, που σήμερα μας έχουν αποκλείσει από την δημόσια ζωή με βρόμικο τρόπο. Αυτό ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τα φερόμενα ως “ακροδεξιά” κόμματα κάποιων καθ’ έξιν γυρολόγων των κομμάτων. Εμείς πιστεύουμε πάνω από όλα στο ΕΘΝΟΣ και όχι στον φιλελευθερισμό και τον “συνταγματικό πατριωτισμό”, όπως οι φερόμενοι σαν “ακροδεξιοί” του πολιτικού φάσματος. Αυτό γιατί εμείς είμαστε ΟΧΙ μόνο Εθνικιστές, αλλά και ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ και λέμε και το είπαμε και στην βουλή ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

Τα χρόνια που έρχονται ο καθένας θα δείξει ποιος είναι και θυμηθείτε ότι θα κλαίνε και θα οδύρονται(ήδη το κάνουν) ότι δεν είναι ακροδεξιοί και φασίστες, όπως οι Χρυσαυγίτες.

Όσοι είστε Χρυσαυγίτες και τους πιστέψατε θα μετανιώσετε πικρά, εάν έχετε βέβαια φιλότιμο και δεν ήσασταν πάντοτε Καραγκιόζηδες και καιροσκόποι. Ο χρόνος κρίνει τα πάντα. Εμάς για τον αγώνα μας τον Εθνικό μας έβαλαν φυλακή με μία δίωξη πολιτική. Για να δούμε τι θα κάνουν όλοι αυτοί, τους οποίους σας παρουσίασαν οι “νταβατζήδες” και το Σύστημα ως “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής. Ο χρόνος θα δείξει εάν ανθρώπινα ποτάμια με ατέλειωτες φάλαγγες θα πλημμυρίσουν τις λεωφόρους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε με την Χρυσή Αυγή. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα …

Πάντως δρόμος επιστροφής και μετάνοιας δεν υπάρχει για τους άπιστους και τους προδότες. Με υλικά κατεδαφίσεως δεν κτίζεις ένα νέο κάστρο εθνικό, κάστρο άπαρτο όπου υπερήφανα θα κυματίζουν στις επάλξεις του τα λάβαρα του εθνικισμού.

Για όσα συμβαίνουν και κυρίως για την πολεμική που συνεχίζω να δέχομαι από τους Φασουλήδες του “ακροδεξιού” χώρου, που δεν σέβονται καν το γεγονός ότι κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου μέσα στην φυλακή όπου άδικα με έβαλε η ψευτοδημοκρατία, λάβαμε μία επιστολή στην ιστοσελίδα μας, την εξής:

Μία Επιστολή

“ΤΑ ΝΕΑ”: Καθηγήτρια συγκριτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου του Γιορκ Δάφνη Χαλικιοπούλου:

“Οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν … Αυτή την στιγμή υπάρχει διάσπαση της ακροδεξιάς ψήφου σε διάφορα κόμματα, όχι όπως την προηγούμενη δεκαετία που στιγματίστηκε από το 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής”.

“Παρακολουθώ τον αγώνα της Χρυσής Αυγής σαν απλός πολιτικός στρατιώτης εδώ και δεκαετίες. Μεγάλωσα με την Χρυσή Αυγή. Η καθηγήτρια του Γιόρκ τα λέει όλα. Γλίτωσαν από το στίγμα του 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής και διέσπασαν τον εθνικιστικό χώρο με συνένοχους κάτι ανθρωπάκια γεμάτα φθόνο και μικροπρέπεια, που δεν έλεγαν λέξη μέχρι τον Ιούλιο του 2019, αλλά χειροκροτούσαν και φώναζαν ζήτω στον Μιχαλολιάκο και τώρα τέσσερα χρόνια μετά βγάζουν μίσος και χολή εναντίον αυτού, ο οποίος ίδρυσε και έστησε την Χρυσή Αυγή αγωνιζόμενος επί σαράντα χρόνια με όλο το αίμα της καρδιάς του, δίνοντας όλη του την ζωή σε αυτήν την υπόθεση και ο οποίος και παραλίγο να χάσει την ζωή του μέσα στην φυλακή. Για όλα λένε φταίει ο Μιχαλολιάκος και κατέστρεψε τον Εθνικισμό… Ποιον εθνικισμό; Αυτόν που δεν υπήρχε πριν τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή; Και όσο γι’ αυτούς που εμφανίζονται σήμερα ως επιτυχημένοι, εγώ που αγωνίζομαι από μικρό παιδί για την Χρυσή Αυγή και παραμένω πιστός σε αυτήν, θα τους δούμε στα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι να μυξοκλαίνε ότι δεν είναι φασίστες και πιστεύουν στην καλή δημοκρατία. Σε όλους αυτούς τώρα φταίει ο Μιχαλολιάκος. Δεν είναι αφύσικο και ούτε πρωτοφανές έτσι συμβαίνει πάντα στις νίκες χειροκροτούσαν και παίρναν τους μισθούς τους άλλοι σαν υπάλληλοι, άλλοι σαν βουλευτές, άλλοι σαν συνεργάτες. Μετά τον Ιούλιο του 2019, που η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην βουλή ακολουθούν τον κανόνα: no money – no honey.

Ένας αμετανόητος χρυσαυγίτης”

Ναι, δεν είναι μόνον αυτοί που αποκηρύσσουν την Χρυσή Αυγή, υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι παραμένουν πιστοί και δεν ξεχνούν τι υπήρξε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Χρυσή Αυγή ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, το οποίο έγινε γνωστό όχι ξαφνικά παίρνοντας κάποιους ψήφους εξαπατώντας τους ψηφοφόρους ότι εκφράζει δήθεν το Κίνημά μας, αλλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Αγώνων και της Θυσίας, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, που είναι Ιδέα και οι Ιδέες όσο πιο πολύ διώκονται από το Σύστημα, τόσο πιο πολύ δυναμώνουν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: