Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το κατάντημα ενός “εστέτ” γραφιά και ο κατήφορος ενός Κνίτη

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το κατάντημα ενός “εστέτ” γραφιά και ο κατήφορος ενός Κνίτη

Παριστάνει τον ευφυολόγο και ξέχασε την εποχή που μιλούσε για Μεραρχίες των Βάφεν ΕςΕς και Πάντσερ Ντιβιζιόν και χωρίς κανένα δισταγμό εκτέλεσε πολιτικά στο παρελθόν έναν υπουργό του Καραμανλή για χάρη του Σημίτη και στην συνέχεια άλλαξε στέκι και πήγε σε άλλο επίσης πλούσιο μαγαζί για να πουλάει πνεύμα. 

Ο κύριος παρουσιάζεται ως “εστέτ”, πολύξερος και ευφυολόγος και σε κείμενό του μίλησε για υλικά του κατεδαφιστέου της Χρυσής Αυγής. Ας μάθει ότι καμία Χρυσή Αυγή δεν έχει κατεδαφιστεί. Ο μόνος που έχει κατεδαφιστεί είναι κάποιος κάποτε νεαρός, που μιλούσε για Ιδέες στην Πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι… και έχει καταντήσει σήμερα τροτέζα του Συστήματος!

Αυτά περί του “εστέτ”, αλλά τι να πει κανείς και για τον λογογράφο του πρωθυπουργού Γιάννη Βλαστάρη;  Το γνωρίζεται εθνικόφρονες ότι αυτός που γράφει τους λόγους του πρωθυπουργού σας ήταν επίλεκτο μέλος της ΚΝΕ, η οποία ΚΝΕ έβλεπε μέλλον σε αυτόν και επειδή ήταν πάνχοντρος του πλήρωνε το πρόγραμμα στα BODY LINE για αδυνάτισμα; Το πρόβλημά του ήταν ότι του έκαναν χοντρή πλάκα τα “φασιστόμουτρα” του σχολείου του!

Αλήθεια πόσο χαμηλά φανταζόταν κανείς ότι μπορεί να πέσει ένας Κνίτης και να φτάσει να γράφει τους λόγους του πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας; 

Α. Ζ. – Ένας Φίλος από τα Πατήσια 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: