Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Τα Πατριωτικά και Εθνικιστικά κόμματα για την θυσία των δύο πιλότων μας

 

Τα Πατριωτικά και Εθνικιστικά κόμματα, κοινοβουλευτικά και μη, εξέδωσαν ανακοινώσεις μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στους δύο πιλότους της ΠΑ Σμηναγό Χρήστο Μουλά και Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη

Σπαρτιάτες

Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Πατρίδα μας. Ανείπωτος είναι ο πόνος για το πλήρωμα του μοιραίου Canadair CL 215 που κατέπεσε το μεσημέρι στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο. Πονάμε σαν να είναι μέλη της οικογενείας μας. 

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον πιο τραγικό τρόπο για την πρόσφατη ανάδειξη των ελλείψεων στα σύγχρονα μέσα αεροπροστασίας. 

Τα Canadair CL-215 επιχειρούν αποστολές αεροπυρόσβεσης και έρευνας και διάσωσης σε όλη την Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 1975 έως σήμερα, ενώ στην κυριολεξία πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι είναι οι σωτήρες της πατρίδας μας. 

Επιτέλους μέχρι εδώ! 

Η πυρόσβεση πλέον στην Ελλάδα – εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων της Κυβέρνησης- έχει φθάσει στα όριά της με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μετράμε νεκρούς στο έδαφος και στον αέρα. 

Στους οικείους των δύο ηρώων, της 355ης Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112ης Πτέρυγας Μάχης, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας, καθώς και την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα θύματα στα πύρινα μέτωπα.

ΝΙΚΗ

Μέρα πένθους η σημερινή, μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο ήρωες πιλότους μας. Ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς 36 ετών και ο ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης 27 ετών, έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, στη μάχη με τις φλόγες στη μεγάλη φωτιά της Καρύστου. 

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολούθησε την υπερπροσπάθεια των πιλότων μας να σβήσουν την φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Όμως η ρίψη επρόκειτο να είναι η μοιραία για τους δύο ήρωες. 

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούμε τους ήρωές μας. Θα τους ευγνωμονούμε αιώνια. 

Αθάνατοι! 

Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους των δύο επί γης αγγέλων. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στους δύο ηρωικούς πιλότους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΙΚΗΣ θα αφιερώσει μέρος του πρώτου μισθού της στις οικογένειές τους. 

Αιωνία η μνήμη αυτών.

Ελληνική Λύση

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ελλήνων ηρώων, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη. 

Η θυσία τους υπέρ Πατρίδος, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. 

Το κράτος οφείλει να σταθεί έμπρακτα στις οικογένειες των ηρώων που η θυσία τους θα μνημονεύεται εις το διηνεκές. 

Η Ελληνική Λύση απαιτεί από την κυβέρνηση την κήρυξη εθνικού πένθους. 

Πέραν της έμπρακτης στήριξης στους οικείους των ηρώων, θα απαιτήσουμε την διενέργεια ενδελεχούς έρευνας για την πτώση του συγκεκριμένου αεροσκάφους και την απόδοση τυχόν ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση.

Χρυσή Αυγή

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ηρώων πιλότων της πολεμικής μας Αεροπορίας, που θυσιάστηκαν στην μεγάλη Μάχη του καθήκοντος! 

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, είσαστε παράδειγμα ανδρείας και τιμής για όλους μας! Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και συγκυβερνήτης Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών. 

Αθάνατοι!

Εθνικό Μέτωπο 

Το Εθνικό Μέτωπο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά για την άδικη απώλεια των 2 πιλότων, οι οποίοι πέθαναν εν ώρα καθήκοντος προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα που μαστίζει ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της επικαλούμενη την κλιματική αλλαγή, οι πραγματικοί ήρωες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ρίχνονται στην μάχη με τις φλόγες για να διασώσουν ότι έμεινε ακόμη όρθιο στην χώρα. Άραγε θα υπάρξει κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους, όπως έγινε για την περίπτωση του ναυαγίου σκάφους λαθρομεταναστών ή μήπως κυβέρνηση θα επαληθεύασει εκ νέου τις επιλεκτικές της ευαισθησίες φοβούμενη τους δικαιωματιστές; Σε κάθε περίπτωση η θυσία των ηρώων αυτών δεν θα μείνει αλησμόνητη σε όσους πραγματικά νοιάζονται για την Ελλάδα, τους Έλληνες Εθνικιστές.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: