Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Έρχεται ο γάμος ομοφύλων ζευγαριών “εθνικόφρονες” της Ν.Δ.

 

Έρχεται ο γάμος  ομοφύλων ζευγαριών “εθνικόφρονες” της Ν.Δ.

Δεν τα έλεγε αυτά ο Μητσοτάκης στην προεκλογική περίοδο του ’19 ή και στην τελευταία… Δεν έλεγε ότι έχει σκοπό να θεσμοθετήσει γάμο μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών.

Μία μόλις ημέρα μετά τις προγραμματικές του δηλώσεις στην βουλή σε συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ, ο Μητσοτάκης δήλωσε: “Οι γάμοι μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών θα γίνουν πραγματικότητα κάποια στιγμή, και αυτό είναι μέρος της στρατηγικής μας. Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη”.

Εάν είναι “έτοιμη και ώριμη” γιατί δεν κάνει ένα δημοψήφισμα για το θέμα όπως και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, όπου παιδάκια θα βγαίνουν στον άγνωστο αυτό κόσμο άλλο με δυο μπαμπάδες και άλλο με δυο μαμάδες… Μάλιστα για το θέμα αυτό έγραψε και άρθρο στο Βήμα ο πρώην υφυπουργός πολιτισμού Γιατρομανωλάκης ομοφυλόφιλος όπως ο ίδιος έχει δηλώσει και παρών στα γκέι πράιντ. Το άρθρο του είχε τίτλο “Τα παιδιά και η ιστορία” και έλεγε ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά που ζουν ανάμεσά μας και δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα συνομήλικά τους γιατί έχουν δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες…!

Όλοι εσείς λοιπόν, “εθνικόφρονες” οικογενειάρχες, που δεν θέλετε τους “κακούς φασίστες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία και πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, ας γνωρίζετε ότι με την δική σας ψήφο θα υπάρχουν στην Ελλάδα τα λεγόμενα “ομόφυλα ζευγάρια” με νόμο και με γάμο, με την σφραγίδα του κράτους σας.


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: