Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Πάτρα: Πληροφορίες για δύο νεκρούς και αρκετοί εγκλωβισμένοι μετά την κατάρρευση γέφυρας – Συγκλονιστικές εικόνες

 


Τουλάχιστον 2 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής (23.07.2023).

Πρόκειται για τη γέφυρα στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, κομμάτι της οποίας έπεσε. Σύμφωνα με το OPEN, τουλάχιστον 2 είναι νεκροί και 4 έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχει μεγάλη επιχείρηση για να βρεθούν εγκλωβισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι 6-7.

Το τμήμα της περιμετρικής που κατέρρευσε βρίσκεται στην περιοχή Προάστιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα τούνελ και στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη ,τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, καθώς και ένας πολυτραυματίας. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές και για άλλα εγκλωβισμένα άτομα.

Στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια. Στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της γέφυρας, με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο.

https://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: