Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Πλοίο με μεγάλη τουρκική σημαία ανοικτά της Λεμεσού! Ανάστατοι οι κάτοικοι- ''Ξύπνησαν μαύρες μνήμες'' (Βίντεο-Εικόνα)

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες φωτογραφίες με πλοίο ανοικτά της Λεμεσού το οποίο είναι υπό τουρκική σημαία.

Ενώπιον μίας πρωτοφανούς εικόνας βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι της Λεμεσού.


Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα καθώς και στο αποκαλυπτικό βίντεο που εξασφάλισε το OMEGAlive, αγκυροβολημένο ανοικτά της Γερμασόγειας, βρίσκεται πλοίο το οποίο φέρει σε εμφανές του σημείο μία μεγάλη τουρκική σημαία.

Πρόκειται για το επιβατηγό πλοίο «MED STAR», που ναυπηγήθηκε το 1975 και είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο του Λιβάνου. Η τουρκική σημαία που απεικονίζεται στα έξαλα (τα ορατά μέρη του πλοίου από την ίσαλο και πάνω) του πλοίου είναι εμφανέστατη και ευδιάκριτη από την τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας.

Πολίτες που αντίκρισαν το πρωτοφανές αυτό θέαμα και μίλησαν στο OMEGAlive, έκαναν λόγο για πρόκληση ενώ κάποιοι δήλωσαν ότι «ξύπνησαν μαύρες μνήμες». Παράλληλα, διευκρίνισαν ότι αντιλήφθηκαν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο πλοίο απέναντι τους, γύρω στις 20:10 το βράδυ του Σαββάτου.

Το πλοίο «MED STAR» αγκυροβόλησε στη Λεμεσό, μετά από ταξίδι διάρκειας 11 ωρών και 44 λεπτών, προερχόμενο από το λιμάνι της Τρίπολης στο Λίβανο.

https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: