Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

H «Ελληνική Αυγή για την Αττική» καταδικάζει την επίθεση κατά του Θ. Τζήμερου

H «Ελληνική Αυγή για την Αττική» καταδικάζει την επίθεση κατά του Θ. Τζήμερου
Στην 25η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής γίναμε για μία ακόμη φορά θεατές ακραίων συμπεριφορών και βίαιων πράξεων εντός του περιφερειακού συμβουλίου Ατττικής.
Συγκεκριμένα στο 2ο Εκτός Ημερησίας Διάταξης θέμα με τίτλο «Λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων στο Δήμο Αιγάλεω, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019» η παράταξή μας ψήφισε κατά, το ίδιο και η παράταξη του ΚΚΕ, ενώ ο κ. Θ. Τζήμερος ψήφισε υπέρ. Ο «σύντροφος» πέρα του λεκτικού διαξιφισμού που είχε με τον Θ. Τζήμερο το πήγε και ένα βήμα παραπέρα προπηλακίζοντας τον.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την Σταλινικού Τύπου Τραμπούκικη Επίθεση (για πολλοστή φορά) προς τον κ. Θ. Τζήμερο. (Και εμείς είχαμε εντελώς διαφορετική άποψη με τον κ. Τζήμερο).
Η Περιφέρεια Αττικής και το προεδρείο της πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση καταδικάζοντας την βία ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ και όχι α λά καρτ. Σταματήστε επιτέλους να αβαντάρετε την ιερή αγελάδα του καπιταλισμού. Οφείλετε να εξασφαλίσετε τις στοιχειώδεις συνθήκες ομαλούς και ασφαλούς διεξαγωγής των συνεδριάσεων.
Υ.Γ. Προς όσους καλοθελητές μας προσάψουν ότι τα έχουμε βρει με τον Θ. Τζήμερο να τους υπενθυμίσουμε ότι έχουμε πέσει και εμείς στο στόχαστρο του χωρίς όμως να τον προπηλακίσουμε.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: