Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Aποκαλύπτοντας την προβοκάτσια με ντοκουμέντα

Aποκαλύπτοντας την προβοκάτσια με ντοκουμέντα
Στην διάρκεια της Συνεδριάσεως, στο Εφετείο Αθηνών της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου 2019, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας στοιχεία αυτής της ίδιας της Δικογραφίας, απέδειξε ότι το σύστημα ολόκληρο είχε σκοπό να παγιδεύσει την Χρυσή Αυγή και αυτό ήταν εν γνώση του Κινήματος και για τον λόγο αυτό οι εντολές που υπήρχαν ήταν για νόμιμο πολιτικό αγώνα και μόνο.
Συγκεκριμένα παρατέθησαν τα τρία παρακάτω αποσπάσματα από δημόσιες ομιλίες του:
Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην ΤΟ Αθηνών, 24-12-2011: «Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Εδώ και αρκετούς μήνες στην εφημερίδα μας, ανακοινώνεται, στην στήλη «Η γραμμή μας» ότι στήνουν προβοκάτσια, και δεν το λέω τυχαία, το διαισθάνομαι, το οσμίζομαι, το λέω από ένστικτο, το λέω και από πληροφορίες. Τι το καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς, μια προβοκάτσια. Ένας Μπρέιβικ. Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει 5-6, να τον χρεώσουν στην Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή. Ε, λοιπόν όχι! Θα έχουμε υπομονή. Θα πολεμήσουμε. Θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε! Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας, αυτός είναι ο σκοπός μας.»
Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, 21-01-2012: «Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Από την άλλη πλευρά, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας ωθήσουν σε μία προπαγάνδα, σε μία καλλιέργεια ενός κλίματος που θα μας φέρει πιο κοντά στην προβοκάτσια. Δηλαδή να τα κάνουμε όλα ρημαδιό, για να γεμίσουμε τα κελιά του βρώμικου καθεστώτος τους, και να μην δώσουμε την μάχη την πολιτική. Ε, δεν θα τους περάσει.»
Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, 08-09-2012: «Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Κι η άλλη περίπτωση λέει, είναι να παρασυρθεί από έναν ακτιβισμό, ο οποίος τελικά να την φθείρει πολιτικά. Όχι. Έχουν γνώσιν οι φύλακες. Οι χρυσαυγίτες είναι πειθαρχημένοι. Είναι παραμύθια αυτά που λένε. Θα βαδίσουμε μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και θα κερδίσουμε όλο και περισσότερη  εμπιστοσύνη από τον ελληνικό λαό και θα γίνουμε οι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να γεμίσουμε μία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και να διαλύσουν το κόμμα μας. Θα βαδίσουμε νόμιμα. Μέσα στα πλαίσια του νόμου. Και θα τους νικήσουμε».
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: