Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Πόσο κρίμα! Δεν άρεσαν ούτε στους Αφγανούς οι συνθήκες στην Μονή Κάτω Δίβρης…

Πόσο κρίμα! Δεν άρεσαν ούτε στους Αφγανούς οι συνθήκες στην Μονή Κάτω Δίβρης…
Έχουν πάρει φόρα οι «εθνικόφρονες» να γεμίσουν τα μοναστήρια με ισλαμιστές λαθρομετανάστες, αλλά εκείνοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Μετά την άρνηση των αφρικανών «προσφύγων» να μείνουν στην Ιερά μονή Πορετσού στα σύνορα Ηλείας – Αχαΐας, γιατί η περιοχή ήταν κάπως… απομονωμένη, σήμερα ήταν η σειρά των Αφγανών «προσφύγων» να αρνηθούν να διαμείνουν στην Μονή Κάτω Δίβρης στην Ηλεία.
Όταν έφτασαν εκεί λοιπόν, οι 105 αφγανοί, που μεταφέρθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά, οι συνθήκες που συνάντησαν ήταν… απογοητευτικές για αυτούς και ανέφεραν χαρακτηριστικά πως η Μόρια ήταν καλύτερος χώρος διαμονής, όπως έλεγαν και οι «πρόσφυγες» που μεταφέρθηκαν στην Μονή Πορετσού. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε η «αναστολή λειτουργίας της δομής», σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και οι αφγανοί μεταφέρονται ήδη σε άλλη δομή στη Βόρεια Ελλάδα. Την απόφαση μάλιστα έλαβε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.
Κάπως έτσι οι κάτοικοι της Ηλείας έχασαν την μοναδική ευκαιρία να «εμπλουτιστούν» από τον «πολυπολιτισμό», καθώς επίσης έχασαν τις σπάνιες… επενδυτικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Πόσο κρίμα…

Υ.Γ. Νεοδημοκράτες μην πτοείστε, αν δεν τους αρέσουν τα μοναστήρια, φιλοξενήστε τους στην βουλή και στα υπουργεία σας. Δώστε το καλό παράδειγμα και θα ακολουθήσουμε όλοι.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: