Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον δικηγόρο υπεράσπισης του συλληφθέντα τρομοκράτη

Επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον δικηγόρο υπεράσπισης του συλληφθέντα τρομοκράτη
Ενώ όλη η Ελλάδα έχει μείνει άναυδη και έχει αηδιάσει με τους δύο συλληφθέντες τρομοκράτες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», οι οποίοι σκόπευαν να πραγματοποιήσουν πραγματικό μακελειό τις επόμενες ημέρες, ο συνήγορός τους προσπαθεί να μας πουλήσει…τρέλα.
Ο λόγος για τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος συμμετέχει και ως μέλος της πολιτικής αγωγής στην δίκη-σκευωρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο τύπος αυτός έχει… διακεκριμένο παρελθόν στο να υπερασπίζεται κατηγορούμενους για τρομοκρατία, επομένως δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ανέλαβε την υπεράσπιση και αυτών των αδίστακτων και μισανθρώπων «μπουμπουκιών». Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι του να μπλέκει την πραγματικότητα με τις ακροαριστερές φαντασιώσεις του υπάρχει χαώδης διαφορά.
Ιδού τι δήλωσε, εντελώς προκλητικά, σχετικά με τον προφυλακισμένο «εντολέα» του: «Η Αντιτρομοκρατική έχει ανάγκη από επιτυχίες, γιατί αυτή είναι που παρατηρούσε επί σειράν ετών τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σε αυτή την υπόθεση είναι πολλά τα κεράσια και μικρό το καλάθι. Ο εντολέας μου αγνοούσε το περιεχόμενο των σακιδίων μέσα στα οποία βρέθηκε βαρύς οπλισμός».
Αναφαίρετο δικαίωμα του Παπαδάκη (αλλά και του κάθε ομοίου του) αποτελεί να είναι θρασύς, να «αλλάζει τα φώτα» στην πραγματικότητα», να ζει στην κοσμάρα του. Αλλά και αναφαίρετο δικό μας δικαίωμα να απαντούμε όπως αρμόζει στην εκτόξευση τέτοιων προκλητικών αναληθειών.
Προφανώς ο Παπαδάκης έχει πολύ ασθενή μνήμη και δεν θυμάται το θλιβερό «σόου» της Αντιτρομοκρατικής όλο το 24ωρο της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, με ποταπές ενέργειες οι οποίες αμαυρώσαν τον νομικό πολιτισμό της Χώρας. Ξεχνάει ότι με βάση την σταλινική (όσο και αν πονάει τον Παπαδάκη και την παρεούλα του η συλλογική ευθύνη έχει σταλινική πρωταρχική προέλευση) λογική της συλλογικής ευθύνης έγινε προσπάθεια ποινικοποίησης ενός ολόκληρου κόμματος για την μεμονωμένη εγκληματική πράξη ενός ανθρώπου.
Φαίνεται ότι η δυσμενής για αυτόν και την παρεούλα του εξέλιξη της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον έχει κάνει να χάσει όχι μόνο το καλάθι με τα κεράσια (ή τα σύκα, που ενδεχομένως ως φρούτο να αρέσει αρκετά σε κάποιους συναδέλφους του…) αλλά και αυτό που λέει ο Λαός μας «τα αυγά με τα πασχάλια». Όσο για περιεχόμενο των σακιδίων που «αγνοούσε» (…) ο «εντολέας» του Παπαδάκη είναι προφανώς το… κερασάκι στην εντελώς άνοστη τούρτα που θέλει να μας σερβίρει.
Στοιχειώδεις λόγοι σοβαρότητος μας αναγκάζουν να σταματήσουμε εδώ τον σχολιασμό στο λεκτικό αυτό παραλήρημα του υπερασπιστή κατηγορούμενων για τρομοκρατία και μέλος αντεθνικών και αντιλαϊκών περιθωριακών οργανώσεων της άκρας αριστεράς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: