Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Νεκρός αλλοδαπός από συμπλοκή στην Κρήτη - Ανήλικος ο ένας δράστης!

Νεκρός αλλοδαπός από συμπλοκή στην Κρήτη - Ανήλικος ο ένας δράστης!
Σημεία και τέρατα συμβαίνουν όπου έχουν εγκατασταθεί λαθρομετανάστες και “πρόσφυγες”. Στη Σάμο έξω από τον καταυλισμό των αλλοδαπών είχαν στήσει σκηνή άλλοι αλλοδαποί, που πουλούσαν ναρκωτικά! Βιασμοί, μαχαιρώματα σε καθημερινή βάση.
Είχαμε μάλιστα και σύρραξη με νεκρό στην Νότιο Κρήτη μετά από αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στο Τυμπάκι! Στην συμπλοκή πήραν μέρος πολλά άτομα. Ομάδες Πακιστανών ήρθαν στα χέρια με συνέπεια να βγουν σκεπάρνια, καδρόνια και μαχαίρια και ένας άνδρας να πέσει νεκρός. Από το σοβαρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου, υπάρχει ακόμα ένας σοβαρά τραυματισμένος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει συνολικά σε 17 συλλήψεις με τρεις εκ των συλληφθέντων να είναι οι φερόμενοι δράστες της ανθρωποκτονίας του 37χρονου, ένας εκ των οποίων είναι... ανήλικος. Τα ίδια δημοσιεύματα μιλούν για "ραντεβού θανάτου" των 2 ομάδων για τα μεροκάματα.
Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία, που θέλει και η Νέα Δημοκρατία, που ψηφίσανε πολλοί πατριώτες παρασυρμένοι από την προπαγάνδα, που δήθεν θα έβαζε τάξη στην χώρα! Είναι το ίδιο επικίνδυνη με τον ΣΥΡΙΖΑ και το έχει πλέον καταλάβει ο Ελληνικός Λαός.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: