Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τα γενέθλιά του στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τα γενέθλιά του στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη
Οι στενές επαφές των στελεχών της κυβέρνησης με τον Αμερικανό Πρέσβη Πάιατ, έγιναν ακόμα… στενότερες - σε βαθμό παρεξηγήσεως!
Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κάτι που όπως φάνηκε, γνώριζαν στην αμερικανική πρεσβεία. Ο υπουργός βρέθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη και συμμετείχε σε ένα γεύμα με τον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για Ευρασιατικές Υποθέσεις και ειδικό απεσταλμένο στα Δυτικά Βαλκάνια, Μάθιου Πάλμερ, όπως και με άλλους αξιωματούχους.
Όταν το γεύμα ολοκληρώθηκε, στο τραπέζι της πρεσβευτικής κατοικίας έφτασε μία τούρτα με ένα κεράκι και οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, τραγουδώντας του το γνωστό… «Happy Birthday». Ο υπουργός Ανάπτυξης χάρηκε ιδιαίτερα με την έκπληξη του πρεσβευτή Πάιατ και αφού έσβησε το κεράκι, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για τις ευχές.

Παραθέτουμε την είδηση χάριν της σημειολογικής της αξίας και μόνον, καθώς ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Πάιατ είναι ένα πρόσωπο γνωστό για την ισχυρή του παρεμβατικότητα στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας και η ανανέωση της θητείας του στην Ελλάδα σχετίζεται άμεσα με τα αμερικανικά σχέδια «συνδιαχείρησης» του Αιγαίου με την Τουρκία.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: