Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ομολογία αποτυχίας Χρυσοχοΐδη: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το λαθρομεταναστευτικό!

Ομολογία αποτυχίας Χρυσοχοΐδη: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το λαθρομεταναστευτικό!
Δεν χρειαζόταν να το παραδεχθεί, καθώς η κατάσταση είναι πασιφανής, αλλά έχει την σημασία του για την ήδη αποτυχημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη να ομολογούν οι υπουργοί της πως είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τα προβλήματα της χώρας.
Έκκληση προκειμένου οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες να αναλάβουν δράση για την κοινή αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών απηύθυνε ο υπουργός Προ - Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου παρακάλεσε τους... εταίρους να προστρέξουν σε βοήθεια, καθώς έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό. Έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης», προσθέτοντας ότι ακόμα και αν ο μηχανισμός ολόκληρης της ΕΕ είχε κινητοποιηθεί «δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι ανθρώπων».
Εξήγησε, μάλιστα, ότι οι γιατροί ή οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασύλου έρχονται αντιμέτωποι με εκατοντάδες αφίξεις κάθε μέρα, χωρίς να μπορούν φυσικά να ανταποκριθούν. «Είναι αδύνατο να υπάρξει συνθήκη φιλοξενίας σε ανθρώπινο επίπεδο με αυτούς τους ρυθμούς. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή και κοινωνικό όλεθρο», επισήμανε.
Να προτείνουμε στον κ. Χρυσοχοΐδη αν θέλει πραγματικά να λύσει το λαθρομεταναστευτικό να εφαρμόσει άμεσα το σχέδιο νόμου της Χρυσής Αυγής και να προχωρήσει σε βαρύτατες ποινές στους λαθροδιακινητές, στην οριστική και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και άμεση επιστροφή των λαθρομεταναστών στην χώρα εισόδου, δηλαδή την Τουρκία.

Φυσικά όμως δεν θέλουν, καθώς μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι εφαρμόζουν από κοινού το εθνοαποδομητικό σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: