Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ο Βελόπουλος και οι βουλευτές του στην πορεία του Πολυτεχνείου

Ο Βελόπουλος και οι βουλευτές του στην πορεία του Πολυτεχνείου
Για όσους παριστάνουν τους εθνικιστές και τους πατριώτες και ψήφισαν Βελόπουλο αφιερώνουμε το ενός λεπτού σιγή που κράτησε το κόμμα του στην Βουλή για το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα στην Βουλή ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, χαρακτήρισε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, «φάρο και πυξίδα για τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα για πραγματική δημοκρατία».
Από την ομιλία του στην Βουλή τα εξής:
“ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΗΤΑΣ: Θέλω να πω μέσα σε ένα μόνο λεπτό ότι είμαστε εδώ με πολύ μεγάλο σεβασμό και τιμούμε τα παιδιά αυτά, τιμούμε τους αγώνες τους. Τιμούμε τα παιδιά αυτά, γιατί αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία... Θα πρέπει, βεβαίως, να αναφέρουμε ότι την περίοδο εκείνη, με τους αγώνες των παιδιών αυτών έφυγε η Χούντα του Παπαδόπουλου... Ο Έλληνας έχει μάθει να μάχεται και οι μάχες αυτές και οι αγώνες εκείνοι αποτελούν και τώρα για μας φάρο και πυξίδα για τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα σήμερα για μια πραγματική Δημοκρατία...”
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κυριάκος Βελόπουλος θα επιδιώξει μαζί με τους βουλευτές του να συμμετέχουν στην πορεία του Πολυτεχνείου.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: