Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Το 70% των Ελλήνων ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ την ΝΔ για την λαθρομετανάστευση

Το 70% των Ελλήνων ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ την ΝΔ για την λαθρομετανάστευση
Τις ίδιες αρνητικές γνώμες συγκέντρωνε και ο Τσίπρας για την προδοσία της Μακεδονίας μας…
Μια νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll εμφανίστηκε στην δημοσιότητα όπου ασφαλώς ξεχωρίζει η καθολική αποδοκιμασία των Ελλήνων στην ανύπαρκτη «μεταναστευτική» πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Στην δημοσκόπηση όπου δεν εμφανίζει κανένα ποσοστό για την Χρυσή Αυγή και προωθεί απροκάλυπτα το κόμμα του Βελόπουλου με ποσοστό… 4,5%, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει στο 17,5%.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας είναι βεβαίως το συντριπτικό ποσοστό δυσαρέσκειας που αγγίζει το 70% (!) για την στάση της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην λαθρομετανάστευση. Παρόμοια ποσοστά αποδοκιμασίας εμφάνιζε και η κυβέρνηση Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας μας και η αναφορά μας αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε ήδη επισημάνει ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θα είναι οι «Πρέσπες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει απολύτως τίποτα από την ΝΔ, εκτός από το να γεμίσει την πατρίδα μας με «δομές φιλοξενίας» και τις τσέπες των παράνομων μεταναστών με επιδόματα, ακριβώς όπως συνέβαινε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο πολιτικό κόμμα που εκφράζει την θέληση των Ελλήνων στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της κοινωνικής ασφάλειας, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που ως διά… μαγείας, απουσιάζει από την δημοσκόπηση της Opinion Poll…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: