Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η ώρα της Αλήθειας στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Δήλωση Ν. Μιχαλολιάκου (Βίντεο)

Η ώρα της Αλήθειας στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Δήλωση Ν. Μιχαλολιάκου (Βίντεο)
Ολοκληρώθηκε σήμερα, μετά από σχεδόν 4 ώρες η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Νικολάου Μιχαλολιάκου.
Όπως ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος παρατήρησε στην αρχή της απολογίας του, για πρώτη φορά δικάζεται ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος για πράξεις οπαδού του κόμματός του. Μάλιστα ανεφέρθη σε πρόσφατη εγκληματική ενέργεια στην Ιταλία από μέλος του κόμματος της Λέγκα, για την οποία ασφαλώς και δεν ασκήθηκε καμία δίωξη στον Μ. Σαλβίνι ή σε άλλα στελέχη του κόμματος.
Κατά την απολογία του ο Ν. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι είναι αθώος από τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και έκανε λόγο για βρώμικη προπαγάνδα και πολιτική σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής, της οποίας την δράση χαρακτήρισε απολύτως νόμιμη. Ο Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος,  χαρακτήρισε μάλιστα τη σύλληψη του «τηλεοπτικό σόου» μια «επιχείρηση σοκ και δέος» που στόχο είχε, όπως είπε, «να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό» για να παύσει την υποστήριξή του προς την Χρυσή Αυγή.
Όπως ήταν αναμενόμενο, μέρος των ερωτήσεων αφορούσε την Ιδεολογία μας (!) και αυτό από μόνο του δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της δίκης: «Εγώ εθνικιστής δήλωνα και εθνικιστής δηλώνω. Είναι ο εθνικισμός των Ελλήνων και ο εθνικισμός των Ελλήνων δεν μπορεί να είναι αντίγραφο του γερμανικού εθνικισμού ή του ιταλικού εθνικισμού», είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος και συμπλήρωσε: «Είμαι υπερήφανος για τις ιδέες μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι σε Ιερά Εξέταση...»

Η απολογία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής αποδόμησε πλήρως το κατηγορητήριο που στήθηκε με την συρραφή άσχετων υποθέσεων και κατόπιν πολιτικής σκευωρίας και παραδικαστικών παρεμβάσεων της κυβερνήσεως Σαμαρά το 2013. Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος εξέθεσε τα μυθεύματα των ανύπαρκτων καταστατικών, τις τηλεφωνικές κλήσεις που του αποδίδονται, τους ψευδομάρτυρες και τον ίδιο τον «πυρήνα» του κατηγορητηρίου, περί «εγκληματικής οργανώσεως».
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: