Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Κώδωνας κινδύνου: Λαθρομετανάστες με τσεκούρια στον Έβρο - Ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη στην Σάμο!


Η Ελλάδα βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας κοινωνικής έκρηξης εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλεί η αθρόα και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, ακέραια ευθύνη για την οποία φέρει η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Οι καταγγελίες που έρχονται από τον Έβρο σοκάρουν, διότι οι εισβολείς δεν θέλουν μόνο να ληστέψουν, αλλά και να αφαιρέσουν ζωές, καθώς βρίσκονται σε οριακή κατάσταση. Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αποστολόπουλος από το Δέλτα του Έβρου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 απλά σοκάρουν.
Πριν λίγες ώρες 15 λαθρομετανάστες τον περικύκλωσαν έξω από την καλύβα του, κρατώντας στα χέρια τους παλούκια και τσεκούρια. Τότε ο ίδιος αμέσως αντέδρασε, τράβηξε όπλο προς τα πάνω τους για εκφοβισμό και αυτοί τράπηκαν σε φυγή!
Συνέντευξη παραχώρησε και ο Νίκος Λαμπρίδης στον ίδιο σταθμό. Ο Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου, κατήγγειλε ότι έχουν συμβεί άλλα πέντε περιστατικά μέσα σε δέκα ημέρες από λαθρομετανάστες στην περιοχή. Οι άνθρωποι αυτοί στήνουν μπλόκα, κρατάνε παλούκια και στήνουν ενέδρες σε κυνηγούς, ενώ κλέβουν και αυτοκίνητα.
Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, περισσότεροι από 20 λαθρομετανάστες επιχείρησαν μπλόκο στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας Κατερίνας Φωτιάδου, η οποία ευτυχώς ενήργησε γρήγορα και ψύχραιμα.
Από την άλλη ο δήμαρχος της Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή One Direct Weekend έκρουσε για μια ακόμη φορά τον κώδωνα κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί εκεί.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στο νησί μένουν 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Οι περισσότεροι ζουν περιμετρικά της επίσημης δομής. Η δομή έχει δυνατότητα φιλοξενίας 680 άτομα. Δε γνωρίζω πόσοι φιλοξενούνται εντός της. Η λέξη τραγικό είναι πολύ λίγη για να περιγράψει όσα εκτυλίσσονται εδώ καθημερινά. Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος που να μην καταλαμβάνεται. Υπάρχει ζήτημα ασφάλειας.
Ο πληθυσμός ντόπιων και προσφύγων και μεταναστών είναι ένας προς έναν αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανονικότητα για εμάς πλέον. Υπάρχουν πολλοί παραβατικοί μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών. Ένα τυχαίο περιστατικό θα οδηγήσει σε συμπλοκές με τους ντόπιους» επισημαίνει με έμφαση.

Η κατάσταση είναι οριακή και μόνη λύση παραμένει η άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, μια άμεσα εφαρμόσιμη πρόταση που το πολιτικό σύστημα κρατά ακόμα κρυμμένη στα συρτάρια της Βουλής!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: