Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Οι μάσκες έπεσαν στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος - Εναντίον Όλων η Ελληνική Αυγή

Οι μάσκες έπεσαν στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος - Εναντίον Όλων η Ελληνική Αυγή
Οι μάσκες του συστήματος έπεσαν για ακόμα μία φορά και πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος με αντικείμενο την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2020 και επειδή τα κουκιά για τη Νέα Δημοκρατία δεν έβγαιναν ούτε καν με τη στήριξη της παράταξής του ΠΑΣΟΚ, αναγκάστηκε να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό και η "αντιπολιτευόμενη" παράταξη του Απόστολου Γκλέτσου. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια της να κρατήσει τα προσχήματα ψήφισε λευκό.
Φυσικά η "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα" δεν θα μπορούσε ποτέ να υπερψηφίσει έναν προϋπολογισμό χωρίς όραμα, ο οποίος κατευθύνει τεράστια ποσά προς διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς καμία μέριμνα για τους αγρότες της Στερεάς Ελλάδος, για τους κτηνοτρόφους, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγνοώντας την ανεργία που μαστίζει τους νέους μας και αδιαφορώντας για την ασφάλεια των Ελλήνων.
Η συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου 2019, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι όλοι ίδιοι και στα δύσκολα δεν διστάζουν να συνεργαστούν αρκεί να πετύχουν τον κοινό τους στόχο.

"Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα" - ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ
Παραμένουμε απροσκύνητοι, αδέσμευτοι, ελεύθεροι, για το καλό της πατρίδος με οποιοδήποτε κόστος.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: