Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε να στηρίξει την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε.!

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε να στηρίξει την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε.!
Τελικά, είναι ένας Τσίπρας με γραβάτα! "Μακεδονομάχοι" βγάλτε τον σκασμό και δείξτε... σεβασμό.
Συνάντηση με τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είχε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη, όπου επανέλαβε μονότονα την μετεκλογική θέση των "μακεδονομάχων" της Νέας Δημοκρατίας περί αυστηρής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών - την οποία κατά τ' άλλα, ο Μητσοτάκης την θεωρεί μια κακή συμφωνία!
Οι δύο πρωθυπουργοί εξέφρασαν την αμοιβαία τους βούληση για ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και για την υλοποίηση έργων που θα διευκολύνουν την συνδεσιμότητα στην περιοχή μας, προς όφελος του διμερούς εμπορίου.
Ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Σκόπια αναφορικά με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Σημείωσε ότι ήταν άλλη μια επιβεβαίωση πως η Ελλάδα είναι φίλος της χώρας του και δήλωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του εξήγησε πώς θα βοηθήσει τη χώρα του στην προσπάθειά της να γίνει μέλος της ΕΕ.
Μιας και οι νεοδημοκράτες μιλάνε για την "αυστηρή τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών", τους αφιερώνουμε μια φωτογραφία από ΧΘΕΣΙΝΗ ομιλία του Ζάεφ, όπου στο φόντο αναγράφεται (σκέτο) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και από κάτω "2025: Χτίζοντας ένα δυνατότερο Έθνος". Φαίνεται πως το "Βόρειο" συνθετικό της ονομασίας... πνίγηκε στις Πρέσπες και οι Σκοπιανοί καθόλου δεν εφαρμόζουν μια συμφωνία, την οποία απλώς χρησιμοποιούν για να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

Και ποιος είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους σε αυτή την προσπάθεια; Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: