Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ρομά «μητέρα» πούλησε την 12χρονη κόρη της για 10.000 ευρώ σε αλλοδαπό!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ρομά «μητέρα» πούλησε την 12χρονη κόρη της για 10.000 ευρώ σε αλλοδαπό!
Τον κατήγγειλε μόνο όταν ο αλλοδαπός δεν της έδωσε τα λεφτά που συμφώνησαν…
Και μόνο ο τίτλος της είδησης, την οποία διαβάσαμε σε καθημερινή εφημερίδα, προκαλεί φρίκη: «Ρομά μητέρα πούλησε τη 12χρονη κόρη της σε αλλοδαπό για 10.000 ευρώ». Για την ακρίβεια, η «μητέρα» αυτή, κατόπιν συνεννόησης με τον αλλοδαπό και εν αγνοία του συζύγου της, πούλησε (!) την μόλις 12 ετών κόρη της στον αλλοδαπό αντί χρηματικού ανταλλάγματος, με σκοπό το άτυχο κοριτσάκι να ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις του αγοραστή της.
Το θράσος της «μητέρας» ήταν τόσο μεγάλο ώστε είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της προσποιούμενη ότι δεν ήξερε που βρισκόταν, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε συμφωνήσει με τον κατηγορούμενο να πάρει το παιδί μαζί του και να της καταβάλει 20 με 30 ευρώ ημερησίως και τμηματικά το ποσό των 10.000 ευρώ. Η 12χρονη παρέμεινε στο σπίτι του δεσμώτη της για διάστημα ενός μήνα, αλλά η… ασυνέπεια του αλλοδαπού, ο οποίος δεν τήρησε την οικονομική συμφωνία που είχε κάνει με την μητέρα της ανήλικης, οδήγησε στην αποκάλυψη της αλήθειας και την σύλληψή του.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικη αντί αμοιβής και τον καταδίκασε σε κάθειρξη έξι ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός προσέφυγε κατά της καταδικαστικής απόφασης, όμως το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί.
Πέρα από το αυτονόητο της καταδίκης αυτού του απάνθρωπου κτήνους, εντύπωση προκαλεί το ότι δεν διαβάσαμε κάτι σχετικό για την οποιαδήποτε ποινική καταδίκη της αδίστακτης μητέρας, η οποία χωρίς ενδοιασμό εκπόρνευσε χωρίς την θέλησή της την κόρη της και είχε ενστάσεις μόνο για το γεγονός ότι ο αλλοδαπός ήταν ασυνεπής στο να δώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει. Αν ο αλλοδαπός έφαγε έξι χρόνια κάθειρξη, αυτή η μη-τέρα(ς) σε πόσα χρόνια κάθειρξη θα έπρεπε να καταδικαστεί; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλώς υπήρξε ελλιπής ενημέρωση στην είδηση και ότι η άκαρδη αυτή «μητέρα» έλαβε την ποινή που της αξίζει για την αποτρόπαια αυτή πράξη της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: