Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΜΑΓΚΑ ΚΥΡΑΝΑΚΗ: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

Μέχρι χθες το βράδυ, ο… ακροδεξιόμαγκας Κυρανάκης ζούσε το… μύθο του. Μάλιστα, μετά τους διαλόγους στη βουλή με τον συριζαίο Γιαννούλη, έκανε και μια… ελληνολεβέντικη ανάρτηση στο Facebook, ότι πάει «για χοιρινά σουβλάκια με καλούς φίλους».
Σήμερα όμως, οι τζάμπα «ακροδεξιές» μαγκιές κόπηκαν μαχαίρι! Έτσι, μετά την… κομψή αποδοκιμασία από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την… άκομψη από την Ντόρα, που τον έβγαλε… χαζό («οι δικοί μας νέοι βουλευτές πιστεύω πως δεν κατάλαβαν γιατί μιλούσαν»), ο… τζάμπα ακροδεξιόμαγκας ανέκρουσε πρύμναν και αυτοεξευτελίστηκε σε   ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό 98.4 (Κρήτης) είπε ότι κατάλαβε… λάθος, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την συμβολική εκδήλωση των «Ενωμένων Μακεδόνων»: «νόμιζα ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης ζητούσε να έρθει διάταξη στον Ποινικό Κώδικα που να απαγορεύει το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ Ελλήνων πολιτών και για αυτό αντέδρασα όπως αντέδρασα, κι όχι επειδή γνώριζα για την απαράδεκτη εκδήλωση απέναντι από το ΚΥΤ Διαβατών».

Πω, πω, πάνε τα ακροδεξιά ψηφαλάκια! Αχ… κακιά κυρία Ντόρα, γιατί μας χάλασες την παράσταση; 
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: