Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και Φλαμανδοί Βουλευτές υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεo


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος όπου προσκεκλημένοι ήταν οι Βέλγοι Βουλευτές του Φλαμανδικού Εθνικού Κόμματος, Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και η Γερουσιαστής Anke Van dermeersch.
Οι Βουλευτές του Vlaams Belang, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα δοκιμαζόμενα από την λαθρομετανάστευση Ελληνικά νησιά εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και απηύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Τον λόγο πήραν και οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, Γιώργος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης οι οποίοι κατέδειξαν τους κινδύνους της εθνοπροδοτικής πολιτικής των "ανοιχτών συνόρων", καθώς μαζί με τις ορδές των λαθρομεταναστών εισβάλλει και πλήθος ισλαμιστών τρομοκρατών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε αρχικά πως η νίκη του Τραμπ ήταν μια ήττα της παγκοσμιοποίησης, ενώ υπογράμμισε πως η Δημοκρατία των Αθηνών που επικαλέστηκε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ομπάμα ήταν ένα εθνικό κράτος και όχι μια "μπανανία".
Αναφορικά με την επίσκεψη του Αναστασιάδη στην Αθήνα, ο οποίος δεν τόλμησε να συναντήσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να τον ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές σε Ελλάδα και Κύπρο θα συνεχίσουν τον Αγώνα για ένα ενιαίο Ελληνικό κράτος χωρίς τουρκικά στρατεύματα κατοχής.
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επισήμανε πως οι ανθελληνικές συμμορίες που έκαψαν χθες την Ελληνική Σημαία, είναι οι ίδιες που διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής με την ανοχή του κράτους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία που σήμερα ευαισθητοποιήθηκε για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου, υποστήριζε παλιότερα με δηλώσεις κορυφαίου στελέχους ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε να καίει την Ελληνική Σημαία!
Για την Χρυσή Αυγή αυτή η ανίερη πράξη είναι ντροπή και πρέπει να τιμωρηθεί. Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν τον ιστό όπου κυματίζει περήφανα η Ελληνική Σημαία.
Στην συνέχεια ανέφερε πως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς κατήγγειλε ότι προωθούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας προς όφελος ξένων θρησκευτικών δογμάτων.
Τέλος, κατέληξε με την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης: "Κλείστε τα σύνορα της Ευρώπης, κλείστε τα σύνορα της Ελλάδας"!
Φωτορεπορτάζ:
Anke Van dermeersch

Filip Dewinter

Jan Penris

Frank Creyelman

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός

Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος

Λάμπρος Φουντούλης

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος





http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: