Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Οι τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα-Εξαρθρώθηκαν 2 κυκλώματα


Οι τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα-Εξαρθρώθηκαν 2 κυκλώματα
Yπάρχουν τζιχαντιστές στη χωρα μας. Σχεδόν 60.000 μετανάστες υπάρχουν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εκ των οποίων οι περίπου 30.000 μπορούν να φύγουν ακόμη και αυτή την στιγμή.

«Τα hotspot που φιλοξενούν πρόσφυγες θα καίγονται γιατί οι πρόσφυγες εξεγείρονται γιατί δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα μας» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».
Ο κ.Μουζάλας είπε ότι «μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα Τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό».
Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής επισήμανε ότι «τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα,δοκιμάζονται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό, γιατί η αύξηση του πληθυσμού εκεί δημιουργεί προβλήματα,τα οποία το κράτο προσπαθεί να τα λύσει και δεν είναι απών από το πρόβλημα αυτό.Ασφαλώς οι συνθήκες στα νησιά δεν είναι και οι καλύτερες,πρέπει να τις βελτιώσουμε και ζητάμε σε αυτό την βοήθεια των τοπικών φορέων».
Ο κ.Μουζάλας είπε ότι «στην χώρα μας υπάρχουν τώρα 60.000 μετανάστες,από τους οποίους οι 30.000 μπορούν να φύγουν, ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους».
http://www.thepressroom.gr/politiki/oi-tzihantistes-vriskontai-stin-ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια: