Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε μόνιμο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών: Σύμβουλος της Μέρκελ πιέζει να εφαρμοστεί στην πατρίδα μας... “το μοντέλο της Αυστραλίας”

Σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε μόνιμο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών: Σύμβουλος της Μέρκελ πιέζει να εφαρμοστεί στην πατρίδα μας... “το μοντέλο της Αυστραλίας”
Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Spiegel έδωσε ο Γκέραλντ Kνάους, ο Αυστριακός αρχιτέκτονας της πολιτικής Μέρκελ για το προσφυγικό και ιδρυτής της δεξαμενής σκέψης «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας (ESI)».
Πριν αναφέρουμε τα όσα φρικιαστικά είπε, αξίζει να τονίσουμε ότι η «δεξαμενή σκέψης» που έχει ιδρύσει, είναι στην ουσία ένας οργανισμός που υποστηρίζεται από τον γνωστό πλουτοκράτη Τζορτζ Σόρος και το ίδρυμά του για την «Ανοιχτή Κοινωνία». Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ιστοσελίδα του ESI, το ίδρυμα του Σόρος «υποστηρίζει την εργασία μας για προώθηση θεσμικών αλλαγών στην Ευρώπη».
Δείτε την λίστα με τους υποστηρικτές του εν λόγω think tank για να καταλάβετε τι... «παίζει»:
Σόρος, Ροκφέλερ, Κομισιόν... Όλοι οι "ανθρωπιστές" μαζεύτηκαν στη λίστα!
Πάμε τώρα να δούμε τα όσα φρικώδη είπε ο σύμβουλος της Μέρκελ και υπάλληλος του Σόρος στο Spiegel:
«Εάν αποτύχει η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για τους πρόσφυγες, ως μοναδική εναλλακτική, υπάρχει αυτή στιγμή η λύση Αυστραλίας: οι πρόσφυγες οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη θα πρέπει να κρατούνται σε ένα νησί, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα ασύλου. Εάν η Ευρώπη το κάνει αυτό θα σήμαινε και το τέλος της Συνθήκης για τους πρόσφυγες, θα ήταν μια καταστροφή. Στην Ελλάδα θα δινόταν ο ρόλος που παίζει το νησί του Ειρηνικού, Ναούρου (σ.σ. παλιότερα γνωστό και ως ..."Νησί της Χαράς") για την Αυστραλία. Τα σύνορα στα Βαλκάνια θα στρατικοποιούνταν και μια ούτως ή άλλως εύθραυστη περιοχή θα αποσταθεροποιούνταν. Η αποτυχία της συμφωνίας (Ε.Ε.-Τουρκίας) θα έδινε μεγάλη ώθηση σε εξτρεμιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτά τα κόμματα θα κέρδιζαν το 2017 τις εκλογές στη Γαλλία, την Αυστρία και την Ολλανδία»
Αν, λοιπόν, καταρρεύσει η συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, οι «ανθρωπιστές» θα αφήσουν τα «ανθρωπιστικά προσωπεία» τους και θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία αποθήκη λαθρομεταναστών. Θα κλείσουν τα σύνορα, ώστε να διαφυλάξουν τις χώρες τους και – κυρίως – το να μην «ανέβει η ακροδεξιά» και θα αφήσουν την Ελλάδα στο έλεος των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Και, βεβαίως, αν το «νησί των λαθρομεταναστών» τολμήσει να πάρει μέτρα κι αυτό για να διαφυλάξει τον εαυτό του και να κλείσει τα σύνορά του θα έρχονται οι «επίτροποι» και θα κουνάνε το δάκτυλο στη χώρα μας. Και οι πολιτικάντηδες θα σκύβουν το κεφάλι και θα ανοίγουν τα σύνορα χωρίς άλλες... μαγκιές. Γι' αυτό Χρυσή Αυγή για να μπει ο "Επίτροπος", η "Ευρωπαϊκή Ένωση" και ο κάθε ταγός της παγκοσμιοποίησης στο περιθώριο!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: