Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή ξεσκέπασε την συμμορία του Περισσού στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων - ΒΙΝΤΕΟ


Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συντριβές της μεταπολίτευσης υπέστη το ΚΚ€ κατά τη διάρκεια της εξέτασης του οικονομικού του διαχειριστή στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων.
Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η Χρυσή Αυγή δια του συναγωνιστή, βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα, κατέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό πως το ΚΚΕ χρωστά εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες αφού δανειζόταν με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, όπως έκαναν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Σύριζα. Επιπρόσθετα, αρνείται λυσσωδώς οποιονδήποτε έλεγχο του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του, ενώ ο έλεγχος ορκωτών λογιστών τα έτη 2010-11 ανέδειξε πλήθος παρανομιών, με μη θεωρημένα κουπόνια και κρατικές επιχορηγήσεις για «επιμορφωτικούς σκοπούς» για τις οποίες δεν υπάρχει το παραμικρό παραστατικό!
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με κυριότερα εξ αυτών το σκάνδαλο της παράνομης πώλησης του 902, τις απολύσεις εργαζομένων από τις κομματικές επιχειρήσεις δίχως να τους αποδοθούν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, τον αριθμό των ακινήτων που διαθέτει το ΚΚΕ και πόσο ΕΝΦΙΑ πληρώνει και τέλος τι κρύβει το ΚΚΕ και αρνείται τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στα κομματικά του ταμεία.
Δικαίως λοιπόν, ο συναγωνιστής Καρακώστας επισήμανε με έμφαση στον εκπρόσωπο του αντεθνικού μορφώματος του Περισσού πως «οι μοναδικοί διωκόμενοι κομμουνιστές από το 1974 και μέχρι σήμερα, είναι εκείνοι που απολύθηκαν από τις κομματικές, καπιταλιστικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ»!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: