Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Είκοσι τζιχαντιστές ανακαλύφθηκαν στον Στρατό της Γερμανίας - Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα;

Είκοσι τζιχαντιστές ανακαλύφθηκαν στον Στρατό της Γερμανίας - Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα;
Η υπηρεσία αντικατασκοπείας εντόπισε τουλάχιστον 20 τζιχαντιστές στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας, ενώ διεξάγονται έρευνες για 60 ακόμα περιπτώσεις. Το κενό ασφαλείας που επέτρεψε την είσοδο τζιχαντιστών στον γερμανικό στρατό έχει προφανώς τις ρίζες του στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης που απεμπολεί την Φυλή από όλες τις παραμέτρους του Κράτους και ως αποτέλεσμα την πιθανή εμπλοκή των ίδιων των αρχών σε μελλοντικά τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την ίδια στιγμή που η Ελλάδα όχι μόνο δέχεται ένα τεραστίων διαστάσεων ρεύμα λαθρομεταναστών, αλλά παράλληλα έχει ψηφιστεί ο εθνοκτόνος νόμος που αποδίδει την ελληνική «ιθαγένεια» στους λαθρομετανάστες. Επιπροσθέτως όλων αυτών έρχεται και μία σκανδαλώδης και πρωτοφανής απόφαση του ΣτΕ που επιτρέπει στους λαθρομετανάστες που έχουν πάρει την ελληνική «ιθαγένεια», αμέσως να καταταχθούν στον Στρατό και να γίνουν μέχρι και αξιωματικοί!
Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε, λοιπόν, σε αυτά που βιώνει σήμερα η Γερμανία, η οποία ξετρυπώνει τζιχαντιστές σε κάθε γωνιά του κρατικού της μηχανισμού, με σημαντική διαφορά ότι το «ελλαδιστάν» των Τσιπροκαμμένων και των Σαμαροβενιζέλων ή μελλοντικό των Κυριακολεβέντηδων δεν έχει ούτε ένα μικρό ποσοστό της οργανώσεως και του δικτύου πληροφοριών της Γερμανίας.
Έτσι όταν το Ισλαμικό Χαλιφάτο δώσει το «σήμα» για την έναρξη των επιχειρήσεων τρομοκρατίας εντός ελληνικού εδάφους δεν είναι μόνο οι ορδές των λαθρομεταναστών που θα πάρουν τα όπλα. Θα είναι και ένα μερίδιο των Ένοπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. που θα βρίσκονται υπό την κατάληψη λαθρομεταναστών και θα δρουν κατ’ εντολή του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: