Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Νέα αλβανική πρόκληση ανήμερα της Εθνικής Επετείου: Κατεδαφίζουν τα σπίτια των Ελλήνων στην Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου

Νέα αλβανική πρόκληση ανήμερα της Εθνικής Επετείου: Κατεδαφίζουν τα σπίτια των Ελλήνων στην Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου
Σε μια ακόμη πρόκληση εναντίον της Ελλάδος προχώρησε η Αλβανία. Η πρόκληση γίνεται ακόμη πιο μεγάλη, αν αναλογιστούμε ότι έγινε ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, 19 οικογένειες Ελλήνων της Χειμάρρας παρέλαβαν ειδοποιητήριο, με το οποίο τους δίνεται προθεσμία 5 ημερών για την εκκένωση των οικιών τους που προορίζονται προς κατεδάφιση.
Πρωταγωνιστής, και σ’ αυτό το περιστατικό ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος της Χειμάρρας Γιώργος Γκόρος, ο οποίος δρώντας για πολλοστή φορά ως σύγχρονος γενίτσαρος, φροντίζει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αλβανών σε βάρος των ομοεθνών του.
Το γεγονός δε ότι τα ειδοποιητήρια για κατεδαφίσεις επιδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους την ημέρα της Εθνικής Επετείου δείχνει ότι οι εντολείς του δεν έχουν ξεχάσει τις άσχημες εμπειρίες τους από την 28ηΟκτωβρίου 1940, καθώς ως γνωστόν η Αλβανία συμμετείχε μαζί με την Ιταλία στην επίθεση εναντίον της Πατρίδας μας με τα γνωστά συντριπτικά εναντίον τους αποτελέσματα από την Ισχύ του Ελληνικού Στρατού υπό την καθοδήγηση του Εθνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου και του Ιωάννη Μεταξά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: