Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατέστρεψαν σταυρούς και τάφους στο κοιμητήριο της Μόριας - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατέστρεψαν σταυρούς και τάφους στο κοιμητήριο της Μόριας - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.
Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από "αγνώστους", οι οποίοι είχαν ξεριζώσει σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου.
Οι κάτοικοι της Μόριας κατήγγειλαν τους απίστευτους αυτούς βανδαλισμούς και έστειλαν φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα. Σύμφωνα με τους κατοίκους, τις ζημιές τις προκάλεσαν λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες επιδίδονται σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς στην Λέσβο. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, στη διαδρομή από το Μανταμάδο προς τη Μυτιλήνη είχαν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια.

Τα τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα για τους βανδαλισμούς των ισλαμιστών στο κοιμητήριο της Μόριας, ενώ κανάλια, εφημερίδες και «μεγάλες ενημερωτικές» ιστοσελίδες δεν έχουν κάνει καμία αναφορά μέχρι στιγμής στις καταστροφές.
Όσο για τα αισθήματα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών για τον Σταυρό, απλά παραθέτουμε μια παλαιότερη αλλά πάντα επίκαιρη επώνυμη καταγγελία, του Πρόεδρου του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γιώργου Κουκουράβα. Τα συμπεράσματα δικά σας! 
Περισσότερες φωτογραφίες:  






http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: